Prima pagină » Cancan » Cine este Sarah, noua iubită a lui Jador. Artistul e total acaparat de noua cucerire

Cine este Sarah, noua iubită a lui Jador. Artistul e total acaparat de noua cucerire

09 dec. 2021, 13:46,
în Cancan

Multă lume se întreabă cine este noua iubită a lui Jador, după ce artistul a dat-o definitiv uitării pe Georgiana Elisei, cea care a ocupat un loc deosebit în inima lui. Acum, interpretul de manele, care a devenit foarte cunoscut în urma participării la Puterea Dragostei și Survivor, iubește din nou. Și totodată este iubit la rândul său de noua sa cucerire, Sarah Nedelciu, o artistă tatuatoare de profesie.

Artistul Jador trece printr-o perioadă foarte frumoasă deoarece este împlinit și profesional dar și personal. Acesta a dobândit o foarte mare notorietate după ce a participat la unele show-uri de succes, iar acum culege roadele. Interpretul băcăuan, care provine dintr-o familie de oameni simpli și muncitori, are acum foarte mulți fani și admiratori. Piesele lui au foarte mare succes, fapt care se vede și din vizualizările de pe YouTube, iar Jador face și bani frumoși din cântări la evenimente. Dar și în plan personal o duce foarte bine, ținând cont că Jador are o nouă iubită.

Cine este noua iubită a lui Jador

După despărțirea de Georgiana Elisei, Jador iubește din nou. Cântărețul trăiește, de aproape o lună, o nouă poveste de iubire, iar cea care i-a furat inima este Sarah Nedelciu. Noua iubită a artistului este artist tatuator de profesie, tânăra fiind și cea care i-a realizat lui Jador ultimul tatuaj, cel de pe spatele urechii drepte. Întors în țară după un evenimen în străinătate, Jador reușește să-și surprindă iubita cu cine romantice și cadouri. Cu ocazia zilei de naștere a acesteia, Jador i-a dăruit un lănțișor de aur, achiziționat din Londra.

Totodată, un alt cadou pe care i l-a oferit este un ursuleț de pluș, gest de care Sarah pare a fi foarte încântată. Drept dovadă, iubita artistului postează frecvent pe story-uri ceea ce primește de la Jador. Și tot din story-uri reiese cât de mult se iubesc cei doi, deoarece în ultimele săptămâni au apărut numeroase dovezi de iubire. Mai mult, surse apropiate cuplului au povestit că de la întoarcerea în România, Jador și-a petrecut aproape fiecare zi și noapte în apartamentul iubitei.

Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp

După participarea la Survivor, Jador a vorbit despre relația cu Culiță Sterp, deoarece s-a speculat că cei doi ar fi devenit rivali. Astfel, artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiecăruia, inclusiv la adresa prietenului său Culiță. Manelistul a precizat că nu a fost vorba de nicio tradare între ei, fiind în continuare aceiași buni prieteni care au intrat în competiție.

Și chiar dacă și-a înjurat prietenul la un moment dat, nu a făcut-o cu răutate, ceea ce s-a întâmplat și în cazul lor. Se pare că între cei doi nu a rămas nicio urmă de ranchiună, ci doar condițiile în care au trăit și contextul au dus la un conflict, de scurtă durată însă.

„Are un suflet la fel de bun, îi iubesc toată familia. Culiță mă iubește și eu îl iubesc pe el, să nu mai zică nimeni nimic”, spunea Jador la un moment dat.

În altă ordine de idei, Sarah, noua iubită a lui Jador, pare să-i fi câștigat inima artistului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *