Prima pagină » Cancan » Cine este Roxana Chiperi? Concurenta de la iUmor nu a avut parte de o copilărie ideală

Cine este Roxana Chiperi? Concurenta de la iUmor nu a avut parte de o copilărie ideală

11 apr. 2022, 15:56,
în Cancan

Roxana Chiperi este o sportivă cunoscută din Romania ce a participat la numeroase competiții naționale și internaționale. Aceasta are multe premii câștigate atât pentru dans, cât și pentru fitness. Sportiva a participat și la emisiuni TV precum „Ultimul Trib”, „iUmor” sau „România Dansează.” Neavând o copilărie fericită, cunoscuta antrenoare s-a implicat și în asociații caritabile pentru copiii din plasamente.

De curând, aceasta a participat la emisiunea „iUmor”, sezonul 12, unde a făcut o parodie pentru „Lacul Lebedelor”. Roxana a participat alături de alte trei colege, tot antrenoare de fitness.

Cine este Roxana Chiperi și cum s-a făcut cunoscută

Roxana Chiperi este o antrenoare de fitness ce s-a făcut cunoscută prin apariția în mai multe emisiuni TV.  Aceasta a participat la „iUmor”, „Ultimul Trib”, „Neatza cu Răzvan și Dani”, „Splash! Vedete la apă” și „România Dansează”. În vârstă de 34 de ani, Roxana a concurat la mai multe competiții naționale și internaționale de dans. Antrenoarea a făcut în trecut și cascadorie, însă a ales să facă performanță în fitness. Atrasă de adrenalină și senzații tari, vedeta a participat în 2018 la emisiunea „Ultimul Trib”. Aceasta a trebuit să meargă într-o aventură pe insula Madagascar unde a fost nevoită să facă față provocărilor fizice.

„M-a atras provocarea și aș vrea să văd dacă îi pot ține piept! Mă aștept să fie foarte palpitant în Madagascar, iar acolo unde există energie și adrenalină, sigur e pentru mine! Cred că va fi greu, dar fiecare greutate are frumusețea ei, își lasă amprenta asupra psihicului și depinde de fiecare cum primește – pentru unul poate fi mai greu, pentru altul mai puțin. Îmi doresc să ajung cât mai departe în competiție și sper să nu intervină nimic care să mă facă să renunț”, a declarat Roxana Chiperi înainte de participare.

Aceasta a concurat și la emisiunea „iUmor” în sezoanele 8 și 12. Prima dată când a participat a făcut furori cu un dans lasciv, dar amuzant. În ultima ediție a emisiunii, Roxana a realizat o parodie alături de trei colege de ale sale. Momentul a fost pe placul juriului, cele patru concurente mergând mai departe în etapa următoare.

Vedeta a înființat un proiect pentru copii defavorizați

Roxana Chiperi nu a avut parte de o copilărie fericită, crescând într-un centru de plasament. De la 13 ani, fiind nedorită de familie, aceasta a trebuit să crească în mediul respectiv. Sportiva a declarat că viața de acolo a ajutat-o și a făcut-o ceea ce este acum. Știind prin ce dificultăți trec copii din plasamente, aceasta a înființat o asociație pentru a le fi mai ușor. Scopul acesteia este de a crea cursuri de sport, dans și cascadorie pentru copii, pentru a le oferi un spațiu de recreativ.

„O să organizăm tabere și cred că toți copiii din centrele de plasament au nevoie de asta. Vreau să-i iau și să țin cursuri pentru ei, într-o anumită locație. Să le deschid orizontul. Nu o să iau niciun ban. O să apelez la toate cunoștințele mele pentru a-i ajuta. Când vii dintr-un centru de plasament, nimeni nu-ți dă o șansă, oamenii te cataloghează, se uită ciudat și te judecă.”, a declarat Roxana Chiperi.

Deși Roxana Chiperi a avut o copilărie dificilă și a trebuit să se descurce singură, aceasta nu a uitat de unde a plecat și dorește în continuare să se implice în viața celor mici și nevoiași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *