Cine este Rosse Stan. De ce a fost comparată cu celebra Ariana Grande

16 dec. 2021, 14:21
BZI.ro, în Cancan

Este frumoasă și atrage privirile tuturor când apare la tv, dar puțini sunt cei care știu cine este Rosse Stan. Cu un zâmbet perfect și o formă fizică de invidiat, vedeta a stârnit controverse de la primele apariții publice. Iată de ce a fost comparată cu celebra Ariana Grande.

Rosse Stan, o prezență răvășitoare în lumea mondenă

Rosse Stan este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. Frumoasa șatenă prezintă horoscopul la Observator Matinal, remarcându-se de fiecare dată prin atitudine și profesionalism.

Puțini sunt cei care știu că aceasta a absolvit cursurile Intact Media Academy, fiind apreciată de colegii de breaslă. La scurt timp, Rosse Stan a primit postul de prezentatoare a rubricii de horoscop, demonstrând tuturor cât este de talentată.

Cu toate că nu a studiat Jurnalismul, vedeta a învățat destul de repede tainele acestei profesii, având în prezent o carieră de succes în televiziune.

Mai mult, Rosse Stan a cochetat și cu modellingul, pozând ca model pentru mai multe branduri de haine. Extrem de talentată, frumoasa prezentatoare de la Observator Matinal este pasionată de pictură și dans. Aceasta a practicat dans de performanță timp de 14 ani și a obținut numeroase premii. 

Pasionată de dans a fost și prezentatoarea Olivia Păunescu, care a făcut parte din corpul de balet al emisiunii „Surprize, surprize.”

Se pare că marea pasiune a frumoasei Rosse Stan a fost televiziunea, așa că a muncit enorm pentru a avea o carieră de succes. Vedeta recunoaște că la început a avut mari emoții, dar în prezent se bucură de aprecierea colegilor de la Observator.

„Mulți oameni cred că doar prezint horoscopul. Dar în redacție nu fac doar asta. Scriu și materiale și acolo pot să fiu creativă cu adevărat. Cunosc foarte mulți oameni și am cunoscut niște oameni extraordinari pe care îi pot numi prieteni. De la ei am învățat foarte multe lucruri și pe care le pun în practică.”, a mărturisit aceasta.

O altă colegă de breaslă care atrage privirile tuturor când apare la pupitrul știrilor de la Antena 1 este și frumoasa prezentatoare Iuliana Pepene. 

De ce este considerată sosia Arianei Grande

Rosse Stan este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, însă aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Prezentatoarea horoscopului de la Observator Matinal este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori. 

Pe Instagram, vedeta postează fotografii în ipostaze provocatoare, spre încântarea fanilor. Frumusețea prezentatoarei a pus pe jar inimile admiratorilor, fiind comparată cu celebra Ariana Grande.

Rosse Stan este mereu atentă la aparițiile publice și își dorește să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Mai mult, aceasta nu a dorit să ofere detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Puțini sunt cei care știu că focoasa Rosse Stan a apărut în videoclipul unei piese cântate de Edward Sanda. Se pare că forma fizică de invidiat i-a adus și mai multă celebritate, vedeta fiind curtată de mai mulți bărbați celebri.

Deși se bucură de aprecierea publicului, prezentatoarea a avut parte și de critici sau replici dure. Cu toate acestea, Rosse Stan a mărturisit că nu le-a răspuns niciodată persoanelor care i-au făcut rău. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre cea mai importantă învățătură primită de la mama ei.

„Pur și simplu nu acționez. Nu le fac rău și nici nu le răspund cu aceeași monedă. Aceasta este cea mai importantă lecție. Să nu te răzbuni, să nu vrei să dai înapoi ceea ce ai primit, negativ vorbind.”, a mărturisit îndrăgita vedetă tv.

Rosse Stan prezintă horoscopul la Observator Matinal, remarcându-se la fiecare apariție prin frumusețe și eleganță. Prezentatoarea are o carieră frumoasă în televiziune și este apreciată de colegii de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *