Prima pagină » Cancan » Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan. Acesta a câștigat câteva milioane de dolari din sport

Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan. Acesta a câștigat câteva milioane de dolari din sport

04 ian. 2024, 10:48,
BZI.ro, în Cancan

Boxerul profesionist Ronald Gavril este noul iubit al Anamariei Prodan, cei doi făcându-și publică relația la sfârșitul anului trecut. Impresara și mai tânărul ei partener au început să se afișeze public, în America, încă de la Crăciun. Cât despre Ronald Gavril, bărbatul, originar din Bacău, este impresariat și se antrenează la clubul lui Floyd Mayweather.

Anamaria Prodan radiază de fericire și nu-și mai ține ascuns noul iubit. Impresara și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, originar dijn România, pe care l-a prezentat deja fanilor ei. Este vorba despre Ronald Gavril, un boxer profesionist originar din Bacău, stabilit de ani buni peste Ocean.

Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când s-a afișat alături de noul ei iubit, boxerul român Ronald Gavril. Cei doi au petrecut trecerea dintre ani în Las Vegas. Impresara a început să fie din ce în ce mai discretă în ultima vreme în ceea ce privește viața sa personală, dar acum vedeta a simțit nevoia să facă o dezvăluire de zile mari fanilor ei, prezentându-l public pe actualul partener de viață.

Impresara a postat mai multe imagini alături de iubitul ei, Ronald Gavril pe numele său, și nu a mai ezitat să apară în spațiul public cu bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze de o perioadă bună de timp. De asemenea, cei doi au petrecut și sărbătorile de iarnă împreună, iar în ziua de Crăciun Anamaria Prodan chiar a publicat o poză cu iubitul ei, alături de care a transmis și un mesaj pentru toți urmăritorii de pe rețelele de socializare.

„Vă dorim un Crăciun fericit”, a scris impresara, în dreptul imaginii cu Ronald Gavril.

Totodată, cei doi amorezi au fost împreună și în noaptea dintre ani, petrecând Revelionul în Las Vegas.

Ronald Gavril a făcut carieră și avere în boxul profesionist

Ronald Gavril are 37 de ani, între acesta și Anamaria Prodan fiind o diferență de vârstă de 14 ani. Cei doi au o pasiune comună, sportul, asta pentru că bărbatul practică de ani buni boxul profesionist la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO.

Actualul partener de viață al celebrei impresare luptă în America și în Mexic. Mai mult decât atât, se pare că sportivul ar avea și o avere impresionantă, care, conform informațiilor din State, s-ar ridica la aproximativ 5 milioane de dolari.

Ronald Gavril este manageriat de celebrul Floyd Mayweather și are în prezent șase victorii consecutive, dintre care 5 prin KO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *