Prima pagină » Cultural » Cine este Robert Pongracz. Faimosul milionar se iubește de ani buni cu o celebră știristă

Cine este Robert Pongracz. Faimosul milionar se iubește de ani buni cu o celebră știristă

07 apr. 2023, 10:01,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cine este Robert Pongracz. Bărbatul deține afaceri de succes și are o avere uluitoare. Acesta a fost vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, iar în prezent se dedică proiectelor sale care îi aduc în conturi sume mari de bani. Robert Pongracz este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și evită să vorbească prea mult despre partenera sa de viață. Faimosul milionar se iubește de ani buni cu o celebră știristă.

Cine este Robert Pongracz

Robert Pongracz este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Acesta are origini evreiești și provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său deține un cabinet medical în Germania, iar sora lui lucrează la un post de radio din Germania. Robert Pongracz a fost vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, iar în prezent se ocupă de afacerile sale de succes. Bărbatul este extrem de discret când vine vorba de familia sa, pe care o ține departe de ochii curioșilor. Milionarul se iubește de ani buni cu nimeni alta decât Corina Caragea, prezentatoarea de știri de la Pro Tv. Cei doi formează un cuplu longeviv, iar în anul 2016 Robert Pongracz a cerut-o în căsătorie pe frumoasa vedetă.

Relația lor a fost mereu discretă, însă nu au lipsit zvonurile legate de povestea lor de dragoste. S-a spus că aceștia s-au căsătorit în mare secret, însă prezentatoarea de știri a negat acest lucru, apoi a făcut câteva declarații care au lăsat loc de interpretări. Cert este că cei doi au o relație de mulți ani și radiază de fericire împreună. Robert Pongracz are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață și se declară un bărbat împlinit. La rândul ei, știrista este discretă și își ține planul amoros departe de ochii curioșilor.

Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Și colega ei de breaslă, Cristina Herea, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Jurnalista are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Ce spune Corina Caragea despre partenerul ei de viață

Corina Caragea radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Știrista și Robert Pongracz au planuri mărețe de viitor și sunt de nedespărțit. Cei doi nu ezită să se răsfețe în vacanțe exotice ori de câte ori au ocazia. Afaceristul o susține mereu pe iubita sa și îi îndeplinește toate dorințele.

Mai mult, bărbatul a urmat un curs de fotografie de dragul partenerei sale, care este pasionată de călătorii și dependentă de fotografii. Corina Caragea este atentă la tot ce postează pe rețelele de socializare, obișnuindu-și fanii cu o ținută perfectă. Prin urmare, partenerul ei s-a conformat și a urmat niște cursuri pentru a deveni un bun fotograf al iubitei sale.

Corina Caragea se mândrește cu partenerul ei de viață și este mai fericită ca oricând. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Știrista a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

„Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru. Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată. Încerc să mă temperez pentru că dacă la 20 de ani nu mâncam o zi și slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort. Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată.”, a declarat aceasta.

Robert Pongracz și Corina Caragea formează un cuplu de mulți ani. Cei doi își țin relația departe de lumina reflectoarelor și sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *