Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine este Răzvan, copilul vitreg al Gabrielei Firea. În ce relații a fost aceasta cu băiatul

Cine este Răzvan, copilul vitreg al Gabrielei Firea. În ce relații a fost aceasta cu băiatul

19 iul. 2023, 12:36,
în Radio

Puțină lume își mai amintește de Răzvan, copilul vitreg al Gabrielei Firea, din prima ei căsnicie, care s-a încheiat în 2010. Atunci, Răsvan Firea a decedat în urma unor complicații apărute după un transplant de rinichi. Cu mulți ani în urmă, Gabriela Firea a fost acuzată că a spart casa lui Răsvan, care pe-atunci era la a treia căsătorie.

Gabriela Firea a avut o lungă căsnicie înainte de a se căsători cu Florentin Pandele, primarul localității Voluntari. Răsvan Firea a fost primul său soț, care a decedat în anul 2010 în urma unui transplant de rinichi. Au fost împreună timp de 17 ani, fosta prezentatoare TV recăsătorindu-se la doar 8 luni de la decesul bărbatului.

Cine este Răzvan, copilul vitreg al Gabrielei Firea

Puțini sunt însă cei care știu că primul soț al Gabrielei Firea avea un fiu dintr-un mariaj anterior, cu care Gabriela Firea a avut o relație specială. Răzvan Alexandru Firea are acum 33 de ani, absolvind între timp Universitatea de Arte din București. Tânărul și-a fructificat pasiunea pentru modă creând mai multe branduri, printre care se numără „Le Petit Indigent” sau „Royal Junkie”, lansat la vârsta de doar 19 ani, alături de alți prieteni de-ai săi.

În noiembrie 2011, Răzvan Firea a lansat brandul „Le Petit Indigent”,  „născut din dorința și nevoia reală de a crea articole de îmbrăcăminte care să spună o poveste și să aibă puterea de a influența starea de spirit a oamenilor, având capacitatea de a aduce un zâmbet pe buzele lor”.

Acuzată că a spart casa lui Răsvan Firea

După ce s-a căsătorit cu Răsvan, Gabriela Firea a primit numeroase acuzații în legătură cu faptul că ar fi spart casa soțului său, în timp ce acesta era căsătorit cu a treia sa soție, pe nume Carmen. Fostul Ministru al Familiei a avut ocazia să lămurească întreaga situație în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată că i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile. Eu am fost a patra soție. Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an.

Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r. – fiului vitreg și mamei lui, Carmen)”, a declarat Gabriela Firea, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *