Prima pagină » Cancan » Cine este Radu Bucălae – Detalii inedite despre carismaticul actor de stand-up comedy

Cine este Radu Bucălae – Detalii inedite despre carismaticul actor de stand-up comedy

17 feb. 2022, 15:18,
BZI.ro, în Cancan

Radu Bucălae este un fost concurent iUmor care a dat pe spate jurații. Deși multe persoane îl recunosc de la show-ul de comedie și consideră că acesta a fost debutul său ca actor, acesta profesează de mult mai mult timp în acest domeniu. Comediantul și-a adunat foarte mulți fani, însă și foarte multe controverse prin scenariile pregătite (spuse cât în glumă, cât în serios). Cu toții știm că orice ironie are la bază o sămânță de adevăr.

radu bucalae

Comediantul și-a adunat foarte mulți fani, însă și foarte multe controverse prin scenariile pregătite

Detalii mai puțin cunoscute despre viața concurentului

Radu Bucălae își ascunde vârsta pe contul său personal de Facebook, însă se laudă cu mare parte dintre realizările sale. Fostul concurent iUmor este din Târgu-Jiu, acolo unde a și studiat în adolescență. Acesta a absolvit Liceul Energetic Târgu-Jiu. Mai apoi, comediantul și-a continuat studiile la Universitatea din Craiova, pe departamentul de Artă Teatrală. Așadar, Radu Bucălae are mai multă experiență în acest domeniu decât au crezut fanii săi. În prezent, acesta trăiește în București unde și-a continuat drumul în actorie. Potrivit secțiunii sale „Despre” de pe Facebook, Radu Bucălae a lucrat la Prima TV, la „Improvshow” și a fost prezentator la „Zi Bună Media”. Actorul lucrează la „IMPROvCOMEDY” din anul 2013 până în prezent. Acesta este asociat cu alți actori de stand-up comedy apreciați, cum ar fi Sergiu, Dan Frînculescu, Micutzu și mulți alții.

Pe deasupra, clubul de stand-up comedy „The Fool” este mândru să lucreze cu comediantul, iar descrierea acestuia pe site este foarte scurtă și la obiect.

„Radu e perspicace – e improvizator profesionist. Radu e versatil – e actor de teatru. Radu e amuzant – e comediant”

Radu Bucălae s-a căsătorit cu frumoasa sa iubită Alexandra în 2020, iar în 2021 și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Nașii lor au fost Cătălin Bordea și soția sa Livia Bordea.

radu bucalae sotie

Radu Bucălae s-a căsătorit cu frumoasa sa iubită Alexandra

Prestarea comedianutul la emisiunea iUmor

Chiar și așa, acesta a devenit cunoscut abia după performanța sa de la iUmor unde a câștigat în a treia ediție a emisiunii în anul 2017 și a mers în finală cu Doru Ivanov și Ana Maria Calița. Este cert faptul că Radu Bucălae a câștigat simpatia multor oameni atunci, dar mai ales a celor trei jurați, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Show-ul televizat iUmor continua, iar Radu Bucălae este ocazional prezent ca invitat special unde face juriul și spectatorii să râdă copios.

radu bucalae iumor

Acesta a devenit cunoscut abia după performanța sa de la iUmor

Controversele pe care le-a stârnit Radu Bucălae la iUmor

Având în vedere că multe dintre glumele actorilor de stand-up comedy sunt bazate pe propriile experiențe sau fac referire la lucruri comune din viața omului de zi cu zi, fiecare glumă are la bază un sâmbure de adevăr. Acest lucru poate atrage fanii, dar în același timp poate stârni și multe controverse.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Radu Bucălae, atunci când a urcat pe scena iUmor ca invitat special, în anul 2021. Acesta a avut un scenariu în care a susținut că vaccinul este singura soluție pentru încheierea pandemiei. În acel moment, fanii săi s-au împărțit în două.

După ce a avut loc această controversă, actorul a fost invitat la Xtra Night Show, unde a continuat discuția pe acest subiect. Radu Bucălae a fost chiar acuzat de fani că a fost plătit să facă reclamă vaccinării împotriva Covid-19.

„Eu zic să credem în medici, atât! Am observat că una e să zici > și una e să zici >. (…) Eu aleg să ascult pe cineva care se pricepe”, a declarat actorul.

Așadar, Radu Bucălae este un actor de stand-up comedy care nu se înlătură de la a-și spune opiniile. În acest mod și-a câștigat fanii, dar a atras și controverse.

radu bucalae

Radu Bucălae a fost acuzat de fani că a fost plătit să facă reclamă vaccinării


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *