Prima pagină » Cancan » Cine este profesoara de la Chefi la cuțite care s-a îndrăgostit de un elev. Cei doi au și un copil

Cine este profesoara de la Chefi la cuțite care s-a îndrăgostit de un elev. Cei doi au și un copil

02 mart. 2021, 14:50,
BZI.ro, în Cancan

În ultima ediție a show-ului culinar Chefi la cuțite și-a făcut apariția profesoara Anca Fati care a povestit că s-a îndrăgostit de un elev. Aceasta se întâmpla cu mai mulți ani în urmă, însă povestea lor de dragoste s-a concretizat printr-o căsătorie. Mai mult, profesoara și fostul ei elev au și un copil, în vârstă de 12 ani…

În ediția de aseară a emisiunii Chefi la cuțite, telespectatorii au putut afla povestea profesoarei de engleză care s-a căsătorit cu elevul ei! Anca Fati i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite nu doar cu inedita poveste ci și cu talentele ei. Profesoara din Baia Mare a dezvăluit că și-a întâlnit marea dragoste, care este cu cinci ani mai mic decât ea, dintr-o întâmplare.

Profesoara de engleză s-a îndrăgostit de un elev problemă

Anca Fati, profesoară de engleză, s-a îndrăgostit în urmă cu mai mulți ani de unul dintre elevii săi. Mai mult, cei doi s-au căsătorit apoi, ba chiar au și un copil. Aceasta este dovada că dragostea adevărată trece peste toate barierele, atât profesionale, cât și de vârstă!

Profa de limba engleză și actualul ei soț, pe atunci un elev, s-au cunoscut, bineînțeles, la școală, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ba mai mult decât atât, și-au dus relația la următorul nivel și s-au căsătorit. Povestea de dragoste dintre Anca Fati și fostul ei elev, actual soț, i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la Chefi la cuțite.

Profesoara nu i-a impresionat pe jurați doar cu bucatele sale, ci mai degrabă cu povestea ei de viață! Anca Fati are 40 de ani, este din Baia Mare și este profesoară de limba engleză, însă povestea ei de dragoste este de departe una ieșit din comun. Aceasta le-a povestit chefi-lor că s-a îndrăgostit iremediabil de unul dintre elevii care învățau la aceeași școală la care ea preda, însă nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

S-au căsătorit după trei ani

Atunci când s-au cunoscut, actualul ei soț era un elev-problemă. Prima oară când l-a văzut a fost nevoită să-l dea afară din clasă, deoarece i-a deranjat ora. Tânărul și-a cerut mai apoi scuze și a apelat la ea să-l ajute cu meditații pentru examenul de Bacalaureat. Acum, sunt căsătoriți de 14 ani și au și un copil de 12!

„Ne-am cunoscut la liceu. Eu eram teacher și el era elev, dar nu a fost elevul meu. Am soț tânăr și frumos. E cu cinci ani mai mic decât mine, el atunci termina liceul când eu eram profesoară. Mi-am cunoscut soțul printr-o întâmplare. O prietenă m-a rugat să îi țin locul la clasă. El era unul dintre cei mai rebeli. Când a intrat în clasă vorbind la telefon l-am poftit afară. Apoi a revenit și și-a cerut scuze și am făcut meditații pentru Bac(…). Suntem căsătoriți de 14 ani și avem un băiețel de 12 ani”, a povestit Anca Fati.

Profa a făcut senzație cu preparatul ei

Anca Fati i-a luat prin surprindere pe jurații de la Chefi la cuțite cu rețeta cu care a venit la emisiune. Aceasta a gătit creier de porc cu ceapă și ou, pe crutoane de pâine, și creier pane, iar bucătarii au rămas cu un gust… bun! Concurenta nu a venit cu mâna goală în fața celor trei jurați, ci le-a adus câte un tablou pictat de ea și de fiul său. Anca Fati a venit la show-ul Chefi la cuțite pentru bunica sa, care a fost diagnosticată de două ori cu cancer și care este un fan înfocat al emisunii culinare. Așadar, pe lângă talentul culinar, profesoara Anca Fati are și o poveste de viață inedită, și anume că s-a îndrăgostit de un elev…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *