Prima pagină » Cancan » Cine este Oana Nicolau, psihosexologul care face furori pe rețelele de socializare. Vedeta are o poveste de viață uluitoare

Cine este Oana Nicolau, psihosexologul care face furori pe rețelele de socializare. Vedeta are o poveste de viață uluitoare

17 ian. 2024, 08:14,
în Cancan

Multă lume este dornică să afle cine este Oana Nicolau, psihosexologul care face furori pe rețelele de socializare. Aceasta face terapie de cuplu și îi ajută pe ceilați să aibă relații amoroase sănătoase și armonioase. Oana Nicolau nu ezită să abordeze și subiecte tabu într-un limbaj îndrăzneț. Dincolo de cariera de succes, vedeta are o poveste de viață uluitoare.

Cine este Oana Nicolau, psihosexologul care face furori pe rețelele de socializare

Oana Nicolau este de profesie psihosexolog și terapeut de cuplu. Vedeta a pus bazele unei clinici de psihologie împreună cu soțul ei. Aceasta este cunoscută pentru filmulețele sale din mediul online și abordările îndrăznețe despre subiecte tabu, despre relațiile sexuale și tehnicile prin care se poate menține pasiunea în cuplu.

Oana Nicolau este recunoscută de mulți drept un ,,doctor al relațiilor” pentru că îi ajută pe mulți în relația de cuplu, îi ghidează pentru a dezvolta relații de dragoste împlinite. Vedeta se mândrește cu profesia sa și recunoaște că experiența personală în iubire a ajutat-o mult în carieră.

,,Sunt atât de norocoasă pentru că reuşesc să îmi fac timp să privesc oamenii. Am atât de multe de învăţat de la fiecare dintre ei, indiferent de vârstă, profesie, religie, statut social. Fiecare gest, cuvânt, privire sau atingere îmi oferă şansa să aflu câte ceva de la fiecare.

Mă simt binecuvântată pentru că am o familie minunată, care îmi aminteşte mereu cât de frumoasă este viaţa. Sunt împlinită pentru că am şansa să practic o profesie care îmi place la nebunie! Mă trezesc dimineaţa şi ştiu că mă aşteaptă o zi minunată, o zi în care voi întâlni oameni.”, a precizat psihosexologul.

Cum este vedeta în ipostaza de soție și mamă

Oana Nicolau are o carieră de succes și în ultima vreme s-a remarcat și în televiziune. Aceasta s-a aflat în juriul expert de la emisiunea matrimonială ,,Căsătoriți pe nevăzute.” Dincolo de lumina reflectoarelor, specialista în terapie de cuplu are o familie frumoasă cu care se mândrește.

Vedeta formează un cuplu de aproape 30 de ani cu soțul ei, Sorin, de care s-a îndrăgostit pe când avea doar 14 ani. Aceștia au împreună trei băieți și se bucură din plin de rolul de părinți. Psihosexologul are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și o susține mereu atât în carieră, cât și în viața privată.

,,Formăm un cuplu de 30 de ani. Suntem împreună de la 14 ani. Nu întâmplător am ales această meserie, nu întâmplător am mers în direcția relațiilor de cuplu. Pentru că toată experiența mea de viață, de relație, m-a învățat foarte multe, pe lângă partea teoretică pe care am învățat-o în școli. Cred că experiența personală este cea care mă ajută foarte mult să dau către ceilalți și să-i ajut la rândul meu pe ceilalți.”, a mărturisit aceasta.

Oana Nicolau trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei de mai bine de 30 de ani și este mamă a trei copii. Vedeta reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie și se declară o femeie împlinită și fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024