Prima pagină » Actualitate » Cine este Oana, fiica Elenei Lasconi, cea care și-a făcut mama homofobă – FOTO, VIDEO

Cine este Oana, fiica Elenei Lasconi, cea care și-a făcut mama homofobă – FOTO, VIDEO

06 nov. 2023, 07:55, 8 ,
în Actualitate

Oana Lasconi este fiica Elenei Lasconi și a postat un clip pe Instagram în care îşi face mama homofobă pentru că a votat la referendumul pentru Familie.

Este un nou scandal în USR după ce Oana Lasconi, cea care trebuia să deschidă lista la Europarlamentare, a declarat într-o emisiune faptul că susține familia tradițională și că a fost DA la referendumul pentru familie organizat în urmă cu câțiva ani.

Cine este Oana, fiica Elenei Lasconi

Oana Lasconi, în vârstă de 31 de ani și fiica Elenei Lasconi, se autodefinește drept un „anticapitalist transilvănean în Paris”. Cu câțiva ani în urmă, ea a dezvăluit că a început trei cursuri universitare, dar nu a finalizat niciuna dintre ele.

În 2018, Oana Lasconi, care exprimase dezamăgire și dezaprobare față de mama sa, Elena Lasconi, pentru că aceasta susținuse familia tradițională în cadrul unui vot, a dezvăluit că a demarat trei programe de studii universitare, dar nu a reușit să le finalizeze pe niciuna: unul în Științe Politice, altul în Drept și al treilea în Limbi și Literaturi Străine, specializându-se în literatura rusă.

„Nu mi s-a părut foarte important să închei nici una dintre ele, chiar dacă domeniile în sine încă îmi plac foarte mult. Rusă e o limbă superbă, mi se pare că sună foarte frumos și asta m-a atras la ea, pe lângă faptul că citeam Ilf și Petrov la vremea respectivă și mi-ar fi plăcut să înţeleg genul ăsta de umor în original. Ideal, aș citi totul în original, însă nu mă văd străduindu-mă prea tare cu limba greacă, de exemplu. Am învățat alfabetul chirilic, niște construcții simple de una singură și m-am gândit că ar fi bine să am o diplomă, dacă tot plănuiam să fac asta. Nu mi-a luat mult să-mi dau seama că diploma nu a fost necesară, la fel cum am procedat și cu celelalte facultăți. La Drept am încheiat un an, însă fix de atât am avut nevoie, întrucât am rămas cu niște cunoștințe de drept roman și câteva fraze lungi în latină, ceea ce e super când ieși cu prietenii în oraș. În timpul facultății de Drept, am realizat că vreau să fiu independentă și să lucrez, așa că mi-am început cariera cu un job entry level la Ubisoft. Atunci, nu părea o afacere prea bună, însă s-a dovedit a fi cea mai bună alegere din lume!”, povestea Oana în 2018 reporterilor Libertatea.

Elena Lasconi a dezvăluit într-un interviu acordat publicației Life că Oana și-a petrecut o mare parte din copilărie la Hațeg, în grija bunicilor săi. După evenimentele mineriadei din 1999, Elena Lasconi s-a mutat la București și a găsit un loc de muncă la ProTV. În acel moment, Oana era în clasa a V-a, iar Elena a înscris-o la o școală din cartier.

Oana Lasconi și-a criticat mama pentru că a votat la referendum

Fiica Elenei Lasconi, a exprimat critici la adresa mamei sale în urma votului ei „Da” în cadrul referendumului pentru susținerea familiei tradiționale. Oana s-a declarat „dezgustată” și „dezamăgită” de decizia mamei sale, considerând-o „homofobă”.

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi (sâmbătă – n.red.), însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie”, a afirmat Oana Lasconi, într-un mesaj pe Instagram.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore”, a completat fiica primarului din Câmpulung Muscel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana (Kandly) (@theonlyoana)

Așadar, Oana, fiica Elenei Lasconi s-a dezis de propria mama, spunând că nu este normal ca aceasta să voteze în așa fel. Asta în contextul în care primarul USR de la Câmpulung Muscel a explicat faptul că nu este homofobă.

Comentarii
  • O mwista alintata

  • sa ma pis pe toti homalaii si lesbile din toata lumea, jeguri

  • Da naveti curaj sa scrieti ca e LGBT ? pai cine sa fie ea ? un pui de sarpe comunist , un neica nimeni in drum fara banii parintilor , care nu a realizat nimic concret in viata ei pe muschiul ei , o beizadea rasfatata ”socialista” care la 31 de ani inca studiaza ”limbi” la Paris , da nu am inteles de ce o bagati in seama ? pe cine intereseaza ca o mucoasa nerecunoscatoare arunca cu rahat in maicasa care a intretinuto pina acum ? pai daca mucoasa socialista e total anticapitalista de ce sta la Paris si nu se muta in Beijing ? ?

  • Chiloțeii se spala in familie , duduie.
    Maică ta te-a născut ti a dat țâță te a tinut in scoala , pe banii munciti de ea te ai dus prin strainataturi , ti a dat frumusete , un lucru n ai luat de la ea MINTE!
    Cum sa o porcăi in public , că nu i plac barbatii care și baga hirciogul in gaura pe unde iese caca !? Cum dreaq să i placă treaba asta ? Nici animalele nu fac asta . Esti spălata pe creier , rasfățata SI nesimțita. Joaca joculețe inainte SI imparte făcalețu din bucatarie cu inca una ca tine . SI pe la 40 cand ai sa fi o fleșcăită o sa vi in țara la agoniseala maică ti. Atunci o sa fie buna, ma ta , munca ei SI parerile ei.

  • Ca bine zici , Ciurea.
    Da ce mucoasa e asta la 30 de ani ?! , pai ma sa crestea singura un copil de 10 ani , facea serviciu SI facea SI facultate. Tot la 30.

  • Ion de la... raion

    Cinste mamei; rușine fiicei.
    Creștinii gândesc precum mama; cretinii, precum fiica!

  • Pai ea e si lesbianca si comunista declarata !, despre ce Dumnezeu o intrebi ?

  • Dobitoaco, mama ta ales ”verticalitatea” și nu banii de la CE, sau politica mizeră din colonie!! Ești doar o idioată răsfățată, care până la 30 ani doar ai ”împins vântul”, nerealizând nimic. Fira-ați al dracului de lesbiene și și poponari, v-ați înmulțit precum buruienile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *