Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este noul lider al clanului Duduianu? Membrii familiei și-au făcut un plan de răzbunare?
Cine este noul lider al clanului Duduianu? Membrii familiei și-au făcut un plan de răzbunare?

Cine este noul lider al clanului Duduianu? Membrii familiei și-au făcut un plan de răzbunare?

11 aug. 2020, 22:20,
în Cancan ultimă oră

Decesul neașteptat a liderului clanului Duduianu i-a șocat pe cei din familia acestuia dar și pe apropiați. Totuși, aceștia încearcă să își revină. Un prim pas ar fi alegerea unui nou lider care să ducă „afacerile familie” în continuare. O problemă pentru clanul lui Emi Pian ar fi faptul că acesta nu a lăsat niciun testament scris. Conform unor surse din interiorul clanului Duduianu, următorul lider ar fi Laurențiu. Acesta este unul dintre frații lui Emi. De asemenea, tatăl acestora, Nicolae, va coordona acțiunile clanului și va da ordine din închisoare.

”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, spus un apropiat.

Una dintre cele mai importante sarcini pe care o vor avea membrii clanului va fi aceea de a recupera milioanele de euro date cu camătă de Emi Pian.

”Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele”, a mai precizat sursa anterioară.

Duduienii și-au făcut deja planul de răzbunare

Membrii clanului Duduianu ar fi plănuit deja să se răzbune. Conform surselor, tatăl lui Emi Pian, Nicolae Mototolea, ar fi dat ordine și indicații deja în acest sens deși acesta se află încă în spatele gratiilor la penitenciarul Rahova. Potrivit acelorași surse, chiar la priveghi interlopii ar fi stabilit ca Nicole să rezolve cazul din interiorul pușcăriei. Cei din clanul Rinu, care se fac vinovați de moartea liderului clanului Duduianu, ar urma să fie „executați”.

”Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, ar fi declarat surse dintre apropiații clanului.

Vor angaja ucigași pentru ai executa pe cei vinovați de moartea lui Emi Pian

Deși cinci-șase bărbați ar trebui să rezolve ”treaba murdară”, se pare că Nicolae Mototolea își va asuma faptele deoarece acesta se află deja în penitenciar și are o vârstă înaintată. Acesta își dorește răzbunare cu orice preț.

Totuși avocatul familiei lui Emi Pian a spus că „nu va exista răzbunare”

Avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti a vorbit astazi cu presa pentru a oferi lamuriri cu privire la moartea liderului clanului Duduianu. Acesta a men?ionat ca decesul a survenit dupa ce artera femurala a piciorului drept a fost sec?ionata. De asemenea avocatul a precizat faptul ca nu va exista niciun fel de razbunare a?a cum s-a vehiculat în presa.

„Nu era drogat, a murit după ce a fost secționată artera femurală a piciorului drept. S-a spus că frații erau în străinătate și vor să se răzbune. Fratii erau in tara la momentul tragediei, nu au cautat si nu vor cauta sa se razbune. Membrii familiei au fost audiati in calitate de martori, nici un membru al familiei nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista razbunare, nu va exista razboi. Fratele, Elvis Pian, a fost tăiat și el la gât și timp de 3 ani nu a fost nicio răzbunare”, a spus Cristian Caracoti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024