Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este noul iubit al Irinei Rimes? Artista s-a mutat cu el în Franța

Cine este noul iubit al Irinei Rimes? Artista s-a mutat cu el în Franța

12 feb. 2021, 22:54,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

Irina Rimes s-a îndrăgostit lulea de un tânăr francez! De aceea, artista a luat o decizie radicală: s-a mutat cu el în Franța.

Este vorba despre David Goldcher (vezi Galeria foto), care activează tot în domeniul muzicii. Irina Rimes l-a cunoscut pe noul iubit după ce, cu un an în urmă s-a despărțit de toboşarul Alexandru Badea. Cu toate acestea, iubirea și-a făcut rapid loc în viața artistei. Ea s-a mutat cu iubitul în Franța, după ce au închiriat un apartament. Nici pe plan profesional nu îi merge rău, fiindcă Irina Rimes a semnat cu o altă casă de discuri.

„După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată aşa! Are o grădină foarte drăguţă. Vă ţin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

Irina Rimes, povestiri din perioada sărăciei

La un moment dat, Irina Rimes a vorbit despre viața ei și a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Artista a du-o destul de greu înainte să devină cunoscută, fiind nevoită să își vândă piesele create în Republica Moldova, trăind cu speranța că va depăși repede situația.

„În general, în Moldova nu vezi perspectiva, pentru că ori se fac bani puțini din muzică, ori trebuie să muncești de zece ori mai mult, pentru că nu există o industrie propriu-zisă. Trebuie să te descurci cumva. Și de unde să începi, ce să faci? (…) Acolo munceam și scoteam piese ca să fiu cunoscută pentru a lua mai mulți bani la o nuntă, pentru că banii îi făceai din nunți, nu din concerte”, a dezvăluit Irina Rimes pentru revista Elle.

Irina Rimes dezvăluie că avea 30 de lei în buzunar și ”chinuia” un Matiz vechi, care nu prindea mai mult de 60 de km pe oră. Chiar și așa, era fericită.

„Mă bucur de lucrurile mici la fel cum mă bucur de lucrurile mari. Eram fericită şi atunci, sunt şi acum. N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: „Vai, ce bine că am ieşit de acolo“. Înainte de „Visele“ nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi (n.r. – Bănică), soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin, căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri”, a povestit Irina Rimes.

Irina Rimes: „N-am visat că o să fiu supercunoscută”

Artista a povestit cum asculta noaptea concerte la Radio România Actualități și visa să devină cunoscută. Chiar dacă nu se aștepta niciodată, acum trăiește acel vis.

Când ajungeam acasă, eram foarte mulţumiţi. Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot. Săraca maşină, mai mult de 60 de kilometri pe oră nu ducea, dar noi eram fericiţi în ea. Ţin minte cum mergeam noaptea şi ascultam concerte; la Radio România Actualităţi era o emisiune de la 2.00 la 3.00, în care se vorbea despre Bruce Springsteen, Madonna, Sting.

Atunci am făcut piese şi le-am vândut în Republica Moldova, ca să avem bani de trăit. N-am visat că o să fiu supercunoscută, că o să am concerte şi că o să ajung în juriu la „Vocea României“. Era un vis un pic intangibil, dar mereu am sperat”, a declarat Irina Rimes pentru Adevărul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *