Prima pagină » Cancan » Cine este noul iubit al actriței Anca Țurcașiu? Vedeta a confirmat relația și a dat primele declarații

Cine este noul iubit al actriței Anca Țurcașiu? Vedeta a confirmat relația și a dat primele declarații

19 aug. 2024, 12:06,
în Cancan

Multă lume se întreabă cine este noul iubit al actriței Anca Țurcașiu, știut fiind că artista a păstrat mereu discreția asupra vieții sentimentale. După divorțul de Cristian Georgescu, de acum patru ani, vedeta nu s-a afișat cu nimeni până zilele trecute. Astfel, Anca Țurcașiu și-a găsit puterea să meargă mai departe și pare nespus de fericită.

În ultimii ani, viața personală a Ancăi Țurcașiu a fost subiectul multor speculații și curiozități, în special după despărțirea de fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu. După 22 de ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, lăsând în urmă o relație care părea stabilă și armonioasă. Însă, cum viața este plină de surprize și schimbări, Anca Țurcașiu a demonstrat că poate merge mai departe, găsindu-și fericirea într-o nouă relație, potrivit Unica.

Cine este noul iubit al actriței Anca Țurcașiu

După divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a ales să se concentreze pe propria persoană, dedicându-se carierei și dezvoltării personale. Artista a fost discretă în ceea ce privește viața sentimentală, iar pentru o perioadă, nu a oferit nicio informație despre eventuale relații noi. Totuși, recent, jurnaliștii de la Cancan.ro au descoperit că vedeta nu mai este singură, surprinzând-o alături de un bărbat misterios pe o plajă din Mamaia.

Imaginile apărute în mediul online au stârnit imediat interesul fanilor și al presei. În acestea, Anca Țurcașiu apare relaxată și zâmbitoare, în compania unui bărbat brunet, tatuat pe braț, care pare să fie noul său partener. După publicarea fotografiilor, vedeta a confirmat relația printr-o postare pe Instagram, unde a împărtășit câteva fotografii alături de acesta, dezvăluind totodată câteva detalii despre noul ei capitol amoros.

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Anca Țurcașiu a mărturisit că este fericită și că noul său partener îi aduce multă bucurie și liniște în viață.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat,” a scris artista, pe contul ei de socializare, exprimându-și recunoștința pentru această nouă șansă la fericire.

Declarațiile sale au fost primite cu entuziasm de către fani, care au lăsat numeroase mesaje de susținere și felicitări.

Anca Țurcașiu, o bunică fericită

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, făcea pasul cel mare și ajungea în fața ofițerului de Stare Civilă cu aleasa inimii lui, Andreea. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în mod oficial, iar la începutul acestui an anunțau fericiți sarcina. La începutul verii, în iunie, nora artistei, Andreea, a adus pe lume o fetiță, iar întreaga familie este în culmea fericirii.

Anca a devenit astfel bunică la doar 54 de ani și a dat încântată din cale afară vestea pe rețelele de socializare.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte (n.r. – sâmbătă, 16 iunie) de la ora 0:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a anunțat Anca Țurcașiu, în mediul online.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`