Prima pagină » Sport » Oficial! Cine este noul acționar majoritar de la FC Dinamo
Oficial! Cine este noul acționar majoritar de la FC Dinamo

Oficial! Cine este noul acționar majoritar de la FC Dinamo

13 aug. 2020, 19:15,
Antonia Ceausu în Sport

Situția echipei de fotbal FC Dinamo i-a îngrijorat în ultimul timp pe suporteri. Astăzi, reprezentanții echipei au anunțat că formația are un nou acționar majoritar. Este vorba despre compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

“Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo Bucureşti intră sub patronajul unei societăţi internaţionale”, se arată pe contul de Facebook al FC Dinamo.

„Sunt bucuros să anunţ, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacţie cu reprezentanţii clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamovişti vom reuşi să fim cei mai buni!”, a declarat Pablo Cortacero.

În zilele următoare se va face prezentarea oficială a noului acționar al FC Dinamo.

Atacul lui Florin Prunea la Bogdan Bălănescu

Fostul mare portar îl consideră pe Bogdan Bălănescu principalul vinovat de situația de la Dinamo și transmite că Ionuț Negoiță nu a cunoscut în niciun moment problemele grave de la echipă. De asemenea, Prunea îl acuză pe Bogdan Bălănescu că a permis plata unor comisioane foarte mari către agenți, în momentul transferurilor de jucători.

„Negoiță nu a știut ce are în curtea lui, i-am spus să aibă griji la impresari, la transferuri. Luați listele să vedeți ce comisioane s-au dat la impresari și o singură persoană negocia cu ei, Bălănescu. Bălănescu l-a readus și pe Popescu la Dinamo, care ne-a lăsat înaintea meciului cu Botoșani. Când am revenit la pregătire, după ce am pierdut la Botoșani, când noi încă eram în cursă pentru play-off, l-am văzut pe Mihai Popescu acolo. I-am zis lui Bălănescu: «Băi, băiatule, ce caută ăsta aici?»
Eu am mai pățit la Dinamo niște lucruri, când am rămas fără jucători la Cluj. Suporterii trebuie să pună niște conducători, Mihalcea e pierdut și el, săracul”, a declarat Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, la emisiunea Digi Sport Special, în urmă cu aproape o lună.

Dinamo tremură pentru rămânerea în Liga I!

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a vorbit despre situația clubului Dinamo, afectat serios de COVID-19: „Dinamo nu poate fi programată, clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentații tuturor televiziunilor, iar pe 30 vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele și vom lua deciziile pentru perioada următoare.
La acest moment analizăm, nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. O decizie va fi luată în cadrul Adunării Generale. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate.
Am avut o discuție cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întreruperea a play-out-ului. Vedem cum evoluează situația la celelalte echipe, mai sunt de testat Iași, Sepsi și Viitorul. Restul echipelor din play-out sunt cu rezultate negative”, a spus Justin Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *