Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Lidia Buble este în stare de șoc

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Lidia Buble este în stare de șoc

12 sept. 2020, 13:30,
în Cancan ultimă oră

Nici nu s-a despărțit bine cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble că prezentatorul de la Neatza a fost deja fotografiat pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia alături de altă femeie.

Răzvan Simion a fost fotografiat weekendul trecut pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Deși inițial acesta a spus că era vorba de fiica lui, totul indică faptul că femeia ar putea fi noua lui iubită, pe care o ține de parte de ochii curioșilor.

Răzvan a păstrat tăcerea

Cei doi au fost discreți și nu s-au manifestat romantic. Domnișoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat, după care au plecat de la hotel.

Răzvan a preferat să nu facă nicio declarație despre această scenă, ba mai mult, a susținut că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost realizate fotografiile.

Răzvan continuă să rămână managerul Lidiei Buble.

Lidia Buble nu a mai rezistat! Reacție violentă după ce Răzvan Simion a părăsit-o

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce Răzvan Simion a pus capăt relației dintre cei doi. Enervată să i se tot pună întrebări, cântăreața și-a strigat oful pe Facebook într-un mesaj transmis tuturor celor care au încercat să-i invadeze viața privată.

Dincolo de prietenii virtuale și emoticoane drăguțe există, totuși, o limită pe care Lidia Buble nu o încalcă. Și, mai mult, vrea ca și fanii ei să procedeze întocmai!

Findcă i s-au tot pus întrebări și a fost descusută pe marginea acestui subiect, vedetă a răbufnit pe Facebook. „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară!”, a scris Lidia Buble, sătulă să vadă cum „amicii” de pe social media îi intră cu bocancii în intimitate.

Cum arată fiica lui Răzvan Simion

Cum arată fiica lui Răzvan Simion. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 se poate considera un tată foarte fericit și împlinit. Dacă în plan profesional îi merge foarte bine, nu același lucru îl putem spune despre viața sentimentală. În urmă cu trei ani s-a despărțit de soție, iar anul acesta a încheiat și relația cu Lidia Buble. Însă dincolo de toate acestea, are doi copii frumoși – Tudor și Ianca.

Răzvan Simion se poate considera un bărbat împlinit. În ciuda suișurilor și coborâșurilor din viața sa amoroasă, prezentatorul are cu ce se lăuda. Dincolo de carieră, el este un tată mândru de copiii săi. Răzvan are în urma căsătoriei un băiat, Tudor, și o fată, Ianca. Tânăra nu mai este de mult timp un copil, transformându-se într-o adolescentă extrem de frumoasă.

Ianca are 16 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă

Ianca Simion era doar un copil atunci când părinții săi, Răzvan și Diana Simion, decideau să pornească pe drumuri separate. Totuși, din 2015 și până acum, tânăra s-a transformat total. De la o copilă inocentă, fetița lui Răzvan a devenit o adolescentă superbă. Ianca este acum în clasa a X-a și urmează să experimenteze al doilea an ca liceean.

În urmă cu numai două săptămâni, prezentatorul de la Neatza a aniversat-o pe fiica sa, care a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant.

„Primii 16 ani din povestea noastră.
La mulți ani, Dragostea mea! @iancasimionn”

Desigur, urările nu au ezitat să apară, mulți urmăritori transmițându-i cuvinte frumoase.

„Este foarte frumoasă”, „Ce bine îți seamănă”, „La mulți ani prințesei tale, Răzvan”, „Este foarte frumoasă așa naturală”, „Să-ți trăiască fata”, „Ce fată frumoasă ai”, „Aceeași privire, aceleași trăsături”, „Fată frumoasă”, sunt o parte dintre mesajele primite de Răzvan cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`