Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Ada are 29 de ani și a divorțat anul trecut

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Ada are 29 de ani și a divorțat anul trecut

27 apr. 2023, 12:20, 1 ,
în Radio

La doar o lună de la anunțarea divorțului a fost surprins cu noua iubită cu care, spune Dinu Maxer, ar avea planuri mari. Apetisanta brunetă este mai tânără decât Deea și deține un salon de înfrumusețare. Pe nume Ada, iubita fostului solist de la Axxa este și ea divorțată, de anul trecut, fostul ei partener ocupându-se cu afaceri imobiliare.

Dinu Maxer a surprins pe toată lumea, după ce și-a asumat că are o nouă relație, la doar o lună după ce a anunțat divorțul de Deea. Artistul pare să se miște repede pentru a-și reface viața, nu același lucru putând spune și despre mama copiilor săi. Dar iată cine este bomba sexy care pare să-l fi vrăjit pe Dinu Maxer.

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer

Noi amănunte ies la iveală despre actuala parteneră a lui Dinu Maxer, o brunetă focoasă pe nume Ada! Surse apropiate din anturajul brunetei au declarat pentru Click.ro că bomba sexy este divorțată de câteva luni, mai precis la sfârșitul anului trecut. Aceasta a fost căsătorită cu un tinerel cu mulți bani în conturi, care deja și-a refăcut viața personală în brațele altei tinere.

Așadar, Ada are o poveste de viață similară cu a lui Dinu Maxer, conform unei surse din anturajul cuplului. După un mariaj de șase ani, focoasa brunetă a divorțat anul trecut de soțul ei, care se ocupă de afaceri imobiliare. Bărbatul, pe nume Mihai, s-ar fi recăsătorit deja anul acesta.

Deși este originară din Târgu Jiu, Ada locuiește în București de mai mult timp și și-a deschis propriul salon de înfrumusețare în care aplică gene false. Potrivit Click.ro, Ada nu stă rău deloc la capitolul finanțe, și aceasta pentru că afacerea pe care o deține este înfloritoare. Tânăra în vârstă de 29 de ani nu are copii din căsnicia anterioară.

Dinu Maxer, discret cu noua relație

Ținând cont că se apropie de 49 de ani, Dinu Maxer nu are vreme de pierdut. Artistul vrea să-și refacă viața cât mai repede, iar universul pare că lucrează în favoarea lui. Pus în fața faptului împlinit, după ce presa mondenă a scris pe acest subiect, Dinu Maxer a recunoscut că se află într-o nouă relație.

În plus, zilele trecute, artistul a fost surprins în compania brunetei, în timp ce se aflau la o petrecere a unor prieteni. Totodată, artistul a mai precizat că atât el, cât și noua lui iubită au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște mai bine.

„Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă, la ziua de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu, că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumătate și este mai greu”, a precizat Dinu Maxer.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *