Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite 2023

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite 2023

21 iun. 2023, 08:55,
în Cancan ultimă oră

Nina Hariton s-a făcut remarcată în preselecții ca prima femeie care a obținut trei cuțite de aur la Chefi la cuțite. Concurenta l-a ales de atunci pe Chef Sorin Bontea și face parte din echipa acestuia, cea cu tunica roșie.

Cine este Nina Hariton, finalistă Chefi la cuțite 2023. Nina Hariton a devenit în preselecții cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. În plus, concurenta s-a făcut remarcată ca prima femeie din emisiune care a obținut trei cuțite de aur. Tânăra a reușit să-i cucerească pe chefi cu preparatul său, iar acum a ajuns în finală.

Cine este Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la cuțite 2023

În cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Nina Hariton i-a impresionat pe cei trei chefi. Concurenta a pregătit pentru preslecții un preparat de excepție și a demonstrat că își merită locul în concurs. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu i-au oferit atunci trei cuțite de aur Ninei Hariton.

Concurenta este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mic copil a fost pasionată de bucătărie, iar acum și-a făcut curaj și a decis să participe la Chefi la cuțite. Nina Hariton a pregătit pentru preselecții un piept de găină de fermă cu piure de brocolli, reușind să-i impresioneze pe cei trei jurați. „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim’, a declarat Nina Hariton.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *