Prima pagină » Cultural » Cine este Nadina Câmpean. Ce sacrificii a făcut vedeta de dragul carierei

Cine este Nadina Câmpean. Ce sacrificii a făcut vedeta de dragul carierei

24 mart. 2023, 10:50,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este Nadina Câmpean. Frumoasa jurnalistă și prezentatoare de știri are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. De ceva vreme, aceasta a lipsit din lumina reflectoarelor pentru a se dedica copilului ei.

Nadina Câmpean este extrem de discretă când vine vorba de viața sa și își ține familia departe de ochii curioșilor. Jurnalista este căsătorită cu un bărbat celebru din România, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Drumul până la succes a fost plin de provocări pentru îndrăgita prezentatoare de știri. Iată ce sacrificii a făcut vedeta de dragul carierei.

Cine este Nadina Câmpean

Nadina Câmpean este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri și jurnaliste din România. Aceasta are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv. Vedeta a dezvăluit în repetate rânduri că a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a-și construi cariera mult visată, iar pasiunea pentru știri și televiziune a apărut încă din copilărie.

,,Cred că mi-am dorit dintotdeauna să lucrez în televiziune, dar nu am avut curajul să recunosc pentru că mi se părea un vis greu de împlinit. Mă fascinau știrile din perioada în care eram doar un copil și o urmăream pe Delia Budeanu în fiecare seară, la televiziunea română. A fost însă extrem de greu, mai ales în primul an. Era un ritm infernal și presupunea mult mai multă muncă decât îmi puteam imagina. În televiziune, ai două opțiuni: accepți că trebuie să muncești enorm, zi și noapte uneori, sau te reprofilezi.”, a declarat aceasta.

Dincolo de realizările deosebite în carieră, Nadina Câmpean are o familie frumoasă de care este tare mândră. Jurnalista este căsătorită cu fotograful Cătălin Opriţescu. Cei doi radiază de fericire de când sunt părinți și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

O altă prezentatoare de succes care își ține viața privată departe de ochii curioșilor este Dorina Florea. Aceasta are o căsnicie fericită și se mândrește cu soțul ei. Și celebra știristă Simona Pătruleasa se bucură din plin de rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață, care o răsfață mereu.

Ce spune vedeta despre provocările din cariera sa

Nadina Câmpean are o carieră de succes și se poate mândri cu un CV impresionant. Celebra jurnalistă și prezentatoare de știri a recunoscut că a fost nevoită să facă multe sacrificii de dragul profesiei sale, iar marile provocări au determinat-o să fie mult mai puternică și ambițioasă.

,,Nu e o profesie pentru prințese, ci pentru caractere puternice. Viața de reporter cere sacrificii: nopți pierdute la instanțe în momentul arestării unor politicieni, revelioane petrecute în sate înzăpezite sau zile de naștere uitate din cauza inundațiilor, a accidentelor sau a altor tragedii. (…)

De șapte ani, ies mai rar pe teren, însă adrenalina se simte la fel și de la pupitrul știrilor. Sunt viața și profesia pe care mi le-am ales și nu am regretat nicio secundă.”, a mai precizat știrista.

Nadina Câmpean are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Jurnalista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată, dar se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *