Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Mariana, tânara care seamănă izbitor cu Denisa Răducu, regretata solistă care a murit acum cinci ani

Cine este Mariana, tânara care seamănă izbitor cu Denisa Răducu, regretata solistă care a murit acum cinci ani

03 aug. 2022, 19:02, 1 ,
în Cancan ultimă oră

O tânără a ajuns virală pe TikTok datorită fizicului său. Mariana seamănă izbitor cu regretata Denisa Răducu, motiv pentru care videoclipurile sale au ajuns să fie extrem de urmărite și apreciate.

TikTok-ul este la mare căutare la momentul actual. Dacă le ai puțin cu tehnologia și cu editatul de videoclipuri, poți să ajungi viral imediat. Însă, o tânără a devenit extrem de cunoscută…datorită fizicului său. Mariana seamănă extrem de bine cu regretata artistă Denisa Răducu, încât fanii au avut parte de un șoc atunci când au văzut imaginile.

Videoclipurile postate de Mariana sau, mai nou, sosia Denisei Răducu sunt extrem de vizionate de internauți, iar mulți dintre aceștia chiar îi lasă și comentarii, cel mai probabil, fiind șocați de asemănareea celor două.

Cine este Mariana, tânara care seamănă izbitor cu Denisa Răducu

În data de 23 iulie 2017, Denisa Răducu s-a stins din viață, după o luptă extrem de grea cu o boală nemiloasă. Familia și fanii nu pot accepta nici acum că artista nu mai este printre noi. Recent, o tânără, care postează des pe TikTok, a făcut furori cu videoclipurile postate.

Internauții nu au putut trece cu vederea cât de mult seamănă Mariana cu regretata manelistă. Femeia are părul la fel ca Denisa, aluniță deasupra buzelor și multe semne care par a fi identice. Pe lâgnă sutele de vizualizări, aceasta are și mai multe comentarii legate de înfățișarea sa.

„Denisa și-a lăsat urma pe pământ, să ne amintim de ea” / „Mi s-a făcut pielea de găină” / „Băi, ce m-am speriat” / „Seamănă leit” / „A scos Denisa piesă nouă/ Sunt identice” , sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Denisa Răducu a murit în 2017

Denisa Răducu s-a stins din viață în data de 23 iulie 2017, fiind răpusă de o boală cruntă la ficat. Tumora dezvoltată în zona ficatului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. Interpreta de muzică de petrecere a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru artistă. Cu doar câteva zile înainte să moară, ajunsese să cântărească doar 23 de kilograme și nu se mai putea mișca din pat.

În dimineața de 23 iulie, în jurul orei de 4 dimineața, a intrat în comă, iar în momentul în care cadrele medicale au ajuns la locuința acesteia, nu au putut decât să constate decesul, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Comentarii
  • O fomista care sa pozat pentru pretini pe veceul de la baie !, asta este , acu nu stiu daca tocmai se kkase ori doar se urina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *