Prima pagină » Cancan » Cine este marele câștigător de la Survivor 2024 potrivit caselor de pariuri. Va încasa o adevărată avere

Cine este marele câștigător de la Survivor 2024 potrivit caselor de pariuri. Va încasa o adevărată avere

17 mai 2024, 13:32,
BZI.ro, în Cancan

Marele câștigător de la Survivor 2024 potrivit caselor de pariuri ar fi tocmai preferatul publicului, el câștigând și în urmă cu trei ani. Zanni, căci despre el este vorba, este cotat cu prima șansă, însă la mică distanță de următorul concurent. Astfel, lupta cea mare se va da între artistul cu 100 de tatuaje și Iancu Sterp, cel de-al treilea finalist fiind Andrei Ciobanu.

Cine este marele câștigător de la Survivor 2024 potrivit caselor de pariuri

Deși încă nu a avut loc finala, telespectatorii și-au făcut o idee cu privire la concurenții care se vor confrunta în marea finală. Totodată, și la casele de pariuri s-au limpezit apele referitor la cine ar putea pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro.

Deși nu este un meci de fotbal ori vreo competiție internațională, Survivor All Stars este cotată la casele de pariuri. Mai exact, casa de pariuri Superbet a făcut publice cotele pentru câștigarea Survivor All Stars, după 18 săptămâni de competiție acerbă.

După cum se observă, Zanni este preferatul publicului, potrivit caselor de pariuri, urmat de Iancu Sterp și TJ Miles. Miza financiară a competiției este una impresionantă, iar toți concurenții vor fi recompensați pe tot parcursul participării lor în emisiune. În plus față de premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în junglă va aduce concurenților îm plus sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro. Așadar, marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro.

Finaliștii Survivor 2024

Momentan, au mai rămas în competiție 6 concurenți, însă doar trei dintre aceștia se vor lupta pentru marele premiu. Finala Survivor România All Stars va fi difuzată la sfârșitul lunii mai și se anunță a fi un eveniment televizat de neuitat, cu o bătălie intensă pentru victorie și unul dintre cei trei finaliști trebuie să își câștige susținerea publicului. Pe măsură ce ziua finalei se apropie, speculațiile despre posibilii câștigători devin tot mai intense, iar emoțiile sunt la cote maxime.

Cei trei finaliști care vor intra în bătălia finală sunt Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Fiecare dintre acești concurenți a parcurs un drum unic în competiție și și-a pus amprenta asupra show-ului în moduri diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *