Prima pagină » Cancan » Cine este Marcel Andrei de la “Insula iubirii”. Cu ce s-a ocupat înainte de a participa la cunoscutul reality-show

Cine este Marcel Andrei de la “Insula iubirii”. Cu ce s-a ocupat înainte de a participa la cunoscutul reality-show

25 iul. 2024, 09:33,
în Cancan

Marcel Andrei de la “Insula iubirii” a ajuns viral într-un timp extrem de scurt. Noul sezon, al optulea, a început deja luni, 15 iulie, iar telespectatorii au avut ocazia să îi cunoască pe toți participanții, atât ispitele, cât și concurenții.

Marcel este unul dintre cele 10 ispite masculine din sezonul 8 al emisiunii Insula iubirii. La 31 de ani, tânărul are o poveste de viață impresionantă, plină de schimbări radicale, care demonstrează că este o persoană curajoasă.

Cine este Marcel Andrei de la “Insula iubirii”

Marcel Andrei este născut în zodia Leu. După ce a terminat liceul, nu a continuat studiile și a ales să lucreze pentru țară. A lucrat o perioadă în armată ca și caporal, dar acum 8 ani a renunțat la tot și s-a mutat în Anglia. În acel moment a început și să își facă tatuaje, având acum multe desene pe corp.

După o perioadă petrecută în Anglia, ispita Marcel Andrei a decis să se mute din nou, de data aceasta în Tenerife. În prezent, locuiește în Insulele Canare, unde lucrează ca chelner și barman la un restaurant de lux.

Marcel Andrei se mândrește cu un trup bine sculptat, indicând că tânărul petrece mult timp la sala de fitness. De asemenea, conform profilului său de Instagram, unde are peste 4.000 de urmăritori, se pare că lucrează și ca antrenor personal.

Marcel locuiește în Tenerife

Marcel Andrei se descrie ca fiind o persoană sociabilă și glumeață, care se bucură de momentul prezent. De asemenea, susține că îi place să trăiască intens și nu evită nicio provocare. Îi plac foarte mult ieșirile și distracțiile.

Marcel crede că este ideal pentru rolul de ispită în cadrul emisiunii Insula iubirii, deoarece îi place să întâlnească oameni noi și să experimenteze lucruri diferite. El vede această experiență ca pe o provocare.

Ce spune Radu Vâlcan despre sezonul 8 al emisiunii

Pornind de la principiul „cine iubește nu lasă”, Insula iubirii se pregătește să dezvăluie noi adevăruri dramatice și invită cuplurile curajoase să trăiască o experiență unică în cadrul reality show-ului care a transformat viețile multor perechi de îndrăgostiți.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce poate fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Marcel Andrei, de la “Insula iubirii”, are succes printre fanii emisiunii și deja a ajuns viral în mediu online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`