Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este mama lui Alessandro Mucea câştigătorul de la SuperStar România?

Cine este mama lui Alessandro Mucea câştigătorul de la SuperStar România?

20 dec. 2021, 12:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost abandonat la doar 6 luni. Povestea sa de viaţă este impresionantă.

Alessandro Mucea a câştigat marele premiu de la SuperStar România. Tânărul i-a impresionat pe juraţi, dar şi pe telespectatorii emisiunii, care au privit cu sufletul la gură finalul serii.

Deşi viaţa lui s-a schimbat radical în ultimele săptămâni, băiatul a trecut printr-o adevărată dramă în copilărie. Alessandro Mucea a fost abandonat la 6 luni. Tânărul a dezvăluit în emisiunea de la ProTV faptul că mama lui a rămas în Italia și l-a adus în România, atunci când tatăl lui a decedat.

Timp de câțiva ani a fost în grija tatălui, iar la vârsta de 11 ani a fost luat de mătușa și unchiul lui.

„Mama a rămas în Italia și m-a adus în România când a murit tatăl meu și ea a plecat înapoi. Am rămas cu tatăl și cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat în grijă fratele și soția lui. Mama s-a întors acum, cu COVID-ul, în țară”, explica Alessandro Mucea la audițiile SuperStar România.

Despre relația cu mama sa, Alessandro spune că: „Așa și așa, nu am o strânsă legătură cu ea”.

Cine este Alessandro Mucea, câștigătorul primului sezon „SuperStar” România, de la Pro TV

Alessandro Mucea are 18 ani și este din județul Neamț. Tânărul este pasionat și de cuburile rubice și îi place să se plimbe singur în parc. Alessandro mărturisea, la începutul emisiunii, faptul că este timid.

Una dintre piesele cântate de tânăr a fost chiar ”Human” a lui Rag’n’Bone Man. Cea de-a doua piesă pe care a interpretat a fost ”Les Temps des Cathedrales”, a lui Bruno Pelletier. Ultima melodie pe care a cântat-o a fost ”I see red”, alături de artista AMI.

Atunci, Marius Moga a spus: ”Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme”.

Nici Smileu nu s-a lăsat mai prejos: ”De fiecare dată când cânți genul acesta de piese, mă emoționezi. Poate ai ceva de francez… E foarte ciudat să nu știi o limbă și să poți să transmiți emoții atât de puternice. Ai o voce extraordinară. Când cânți, mă transporți într-o lume a emoțiilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *