Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine este Livia, soția lui Cătălin Bordea. Motivul pentru care a plecat de acasă când el era la America Express

Cine este Livia, soția lui Cătălin Bordea. Motivul pentru care a plecat de acasă când el era la America Express

02 feb. 2023, 11:52,
BZI.ro, în Radio

Livia, soția lui Cătălin Bordea, care participă la America Express, este o persoană foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Frumoasa brunetă și comediantul au o relație de peste 10 ani și s-au căsătorit civil la doi ani de când s-au cunoscut. La vremea când l-a cunoscut pe Cătălin Bordea, Livia era stewardesă, însă de ceva vreme ea și-a schimbat domeniul de activitate.

De câțiva ani buni, Livia și Cătălin Bordea formează un cuplu de invidiat. Relația celor doi merge foarte bine, iar comediantul are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale. Cu toate că este alături de Cătălin Bordea de mulți ani, Livia a preferat să păstreze discreția asupra vieții de familie. Și cum aparițiile sale publice sunt destul de rare, puțină lume știe cine este și cu ce se ocupă.

Cine este Livia, soția lui Cătălin Bordea

În anul 2012 a luat naștere povestea de iubire dintre Livia și Cătălin Bordea, care după numai doi ani și-au unit destinele, făcând cununia civilă. La cinci ani distanță de la căsătorie, cei doi au făcut și nunta, iar evenimentul a fost unul aparte. Adesea, Cătălin Bordea spune că Livia este cea care i-a schimbat viața și l-a susținut mult în tot ceea ce face.

Livia s-a născut în Măcin, județul Tulcea, dar de ani buni locuiește în Capitală. Înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Bordea, frumoasa brunetă era stewardesă și a locuit o perioadă în Dubai. În prezent, soția comediantului este instructor de kangoo jumps și petrece multe ore în sala de sport. Iar acest lucru se vede deoarece Livia are o siluetă de invidiat.

Aproape un an de zile a urmărit-o, din umbră, Cătălin Bordea pe Livia. S-a îndrăgostit de zâmbetul ei, însă până l-a momentul în care a avut curaj să îi spună că este amorezat, a trecut ceva timp. Însă după ce i-a mărturisit dragostea, cei doi au devenit de nedespărțit.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi dă energie când începe să zâmbească. I-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o”, spunea în urmă cu ceva timp Cătălin Bordea.

Livia a plecat de acasă când Cătălin Bordea era la America Express

Cei doi sunt foarte apropiați și petrec majoritatea timpului împreună, însă, ca în orice relație există și probleme. „Glonțul” i-ar fi trecut pe la cap lui Cătălin Bordea și era pe punctul de a pierde tot. Anul trecut, soția l-a părăsit pentru câteva zile pe Cătălin Bordea, însă totul s-a rezolvat până la urmă.

Comediantul s-a dat peste cap pentru a o face să-și revină din pasa proastă în care intrase. Totul s-a întâmplat în perioada în care Cătălin Bordea și partenerul lui de competiție, Nelu Cortea, trăgeau din greu la America Express.

Atunci, Livia Bordea ar fi părăsit căminul conjugal pentru câteva zile. Se pare că soția lui Cătălin Bordea ar fi intrat într-o mică depresie și ar fi vrut să-și limpezească gândurile. Așa că s-a mutat la o bună prietenă, însă starea proastă nu a durat mult. Astfel, Cătălin Bordea și-a adus repede soția acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *