Prima pagină » Cancan » Cine este Livia Bordea, soția lui Cătălin Bordea? Iată ce vârstă are și cu ce se ocupă

Cine este Livia Bordea, soția lui Cătălin Bordea? Iată ce vârstă are și cu ce se ocupă

08 oct. 2021, 13:52,
BZI.ro, în Cancan

Livia Bordea (fostă Eftimie) este o tânără din Măcin, județul Tulcea, care s-a stabilit în București. Ea a devenit, în urmă cu trei ani, soția lui Cătălin Bordea.

Frumoasa brunetă, cu piele măslinie și zâmbet cuceritor, i-a furat inima comendiantului Cătălin Bordea în anul 2012. După doar doi ani de relație, cei doi au făcut cununia civilă. După cinci ani de la cununia civilă, în 2019, Livia și Cătălin s-au căsătorit într-un cadru feeric, de basm. La petrecere au participat câțiva prieteni și cele mai apropiate rude. A fost un eveniment discret.

Cine este Livia Bordea, soția lui Cătălin Bordea. Iată ce vârstă are

În vârstă de 33 de ani, Livia Bordea are un trup de invidiat. Ea este instructor de kangoo jumps, fapt ce explică felul incredibil în care arată. Până să îl cunoască pe Cătălin, Livia a fost stewardesă, locuind o perioadă în Dubai.

Cătălin Bordea a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Livia, în momentul în care avea o altă iubită.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, a spus Bordea la Antena Stars.

În plus, actorul de stand-up a declarat că și-a urmărit soția timp de un an pe rețelele sociale, înainte să vorbească cu ea.

„Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten. La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit.

Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show?” și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o”, a mărturisit Cătălin Bordea la Antena Stars, în urmă cu mai mulți ani.

Bordea Livia a suferit de depresie

Livia a dezvăluit, acum câțiva ani, că a suferit de depresie. Ea a vorbit despre această boală greu de îndurat, pe care puțini o recunosc, printr-o postare pe o rețea de socializare:

„Citeam azi undeva că depresia e atunci când corpul tău luptă să supraviețuiască, iar creierul vrea să te omoare. Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot sa trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu. Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineata, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită… Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu știu de ce scriu asta…’

Livia Bordea: „Mi s-a pus diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut…”

Ea a adăugat că acea perioadă neagră din viața ei a trecut, iar acum este bine.

„Dar o să scriu. Pentru cei care cred că, dacă Zâmbești mereu, automat ești fericit mereu. Poate ești. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună. Eu am băut doar cafea și am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce știam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă și încercam, printre lacrimi, să mă adun.

Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram… și eram în Paradis. Am luptat singură și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am știut eu să procedez. Nu mă plăcea nimeni și nu plăceam pe nimeni. Încet , încet , și numai eu știu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e bună profesoară. Am renunțat la oameni și am câștigat alții. Am învățat că Tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă , dar se poate trece peste. Știu… Scriu asta pentru că acum 4 ani (n.r. – în 2012) nu eram bine deloc. Dar azi sunt.’, a spus Livia Bordea.

 

Sursa galerie foto: Instagram/livia_bordea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *