Prima pagină » Cancan » Cine este Laura Giurcanu? Vedeta a fost înșelată de logodnic! 

Cine este Laura Giurcanu? Vedeta a fost înșelată de logodnic! 

11 mart. 2022, 15:23,
în Cancan

Laura Giurcanu a fost înșelată de către logodnicul său, evenimentul întâmplându-se la numai 10 metri de aceasta. Vedeta era într-o cameră de hotel când s-a întâmplat nefericitul eveniment. Aceasta a fost foarte dezamăgită de cum a ales iubitul său să termine lucrurile între cei doi. Deși aceștia aveau probleme în relație, vedeta nu se aștepta la acest gest din partea logodnicului. În momentul de față, aceasta participă la emisiunea Survivor, fiind în echipa Faimoșilor. Influencerița a devenit celebră după ce a câștigat concursul „Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Înainte de fi model, Laura a făcut timp de 7 ani atletism.

Deși internauții speculează că între ea și Tj Miles ar fi ceva mai mult decât o prietenie, sora și iubitul acesteia nu își fac probleme din această cauza. Bianca Giurcanu a declarat că Laura mereu s-a înțeles mai bine cu băieții.

Cine este Laura Giurcanu, concurenta de la Survivor

Laura Giurcanu a devenit celebră după ce a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, la vârsta de 14 ani. Vedeta a câștigat un contrat în valoare de 70.000 euro și titlul de Next Top Model. Laura Giurcanu a colaborat cu agenții din New York, Milano, Paris și Berlin. Vedeta a menționat că ceea mai importantă prezentare de modă a fost pentru Armani. Aceasta s-a axat pentru o perioadă pe cariera sa de model, pozând în numeroase reviste celebre, precum: Vogue, Elle și Cosmopolitan. În 2013, blondina a devenit vlogger. Influencerița a practicat în copilărie atletism și a declarat într-un clip de pe Youtube că a fost dată afară de la Bacalaureat. În timpul examenului de engleză, aceasta și-a uitat telefonul în buzunar și a avut ghinionul să-i sune. Din această cauză, a trebuit să dea din nou examenul în anul următor. 

Tânăra a apărut și într-un clip de la The Weeknd. Videoclipul este al melodiei „Twenty Eight” și a fost filmat în România.  Frumoasa vloggeriță are un trup de invidiat, aceasta postând numeroase imagini în ipostaze provocatoare. Pozele vedetei adună mii de aprecieri în mediul online. În momentul de față, Laura Giurcanu participă la emisiunea Survivor și este în echipa Faimoșilor.

Laura Giurcanu a fost înșelată de către logodnic

Laura Giurcanu a fost împreună cu Cezar timp de mai bine de trei ani. Aceasta a aflat că este înșelată dintr-o poză pe care a primit-o de la un necunoscut. Vedeta a fost devastată la aflarea veștii, mai ales că imaginea circula deja pe internet. Laura a declarat faptul că relația lor nu mai funcționa la fel de bine și că se transformase în una toxică. Modelul a dorit să vorbească public despre acest subiect, chiar dacă inima îi era frântă, pentru a nu deveni subiect de bârfă. Aceasta și-a asumat faptul că relația lor nu a fost perfectă, însă a declarat că modul în care unele persoane aleg să încheie lucrurile spun multe despre ele. Vedeta a mai menționat faptul că modul în care s-a încheiat relația lor, nu are legătura cu ea, chiar dacă a recunoscut că uneori s-a comportat nepotrivit. Laura Giurcanu este recunoscătoare pentru relația pe care a avut-o și a lucrurilor pe care le-a învățat.

„Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să susțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei'”, a declarat Laura Giurcanu.

În momentul de față, concurenta de la Survivor s-a împăcat cu fostul logodnic, iar la scurt timp a plecat în Republica Dominicană. Urmăritorii speculează că între Laura Giurcanu și Tj Miles ar fi vorba de ceva mai mult decât o prietenie. Aceștia au dormit de două ori sub aceeași pătură, ceea ce le-a dat de gândit internauților. Sora vedetei a declarat că Laura se înțelege mai bine cu băieții și că nu e nimic între cei doi.

Deși Laura Giurcanu a fost înșelată de către fostul său logodnic, aceasta a decis să îi mai acorde o șansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`