Prima pagină » Actualitate » Cine este Kate Cassidy. Fostul membru One Direction a fost găsit mort după ce iubita sa a părăsit țara

Cine este Kate Cassidy. Fostul membru One Direction a fost găsit mort după ce iubita sa a părăsit țara

17 oct. 2024, 14:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Iubita fostului membru One Direction, Liam Payne, a plecat din Argentina cu două zile înainte ca artistul, în vârstă de 31 de ani, să fie găsit decedat după ce a căzut de la balconul hotelului CasaSur Palermo din Buenos Aires.

Kate Cassidy, influencer în vârstă de 25 de ani, a călătorit în Argentina alături de Payne pentru o scurtă vacanță, în contextul relației lor de doi ani.

Ea s-a întors în Florida înainte ca tragedia să aibă loc.

Kate Cassidy, iubita fostului membru One Direction

Originară din Harrington Park, New Jersey, Cassidy a absolvit liceul Northern Valley și a obținut o diplomă în Arte Frumoase de la Universitatea Coastal Carolina în primăvara anului 2021. Pe rețelele de socializare, ea are peste 200.000 de urmăritori pe TikTok și Instagram, unde postează frecvent despre modă, călătorii și aventurile alături de Payne.

Kate a povestit că l-a întâlnit pe Payne când lucra ca chelneriță într-un bar din Charleston, Carolina de Sud, unde managerul ei a anunțat-o că artistul se afla acolo și că ea va fi responsabilă pentru masa lui. Payne a insistat să stea de vorbă cu ea și i-a cerut numărul de telefon, ceea ce a dus la începutul relației lor.

Cuplul a fost văzut pentru prima dată împreună în octombrie 2022 la o petrecere de Halloween la Londra și au apărut frecvent împreună în public, inclusiv la evenimente pe covorul roșu.

 

Cassidy și Payne au călătorit în Argentina pentru a participa la concertul fostului coleg de trupă al lui Payne, Niall Horan, din 2 octombrie. Într-o postare pe Instagram, Payne a menționat că avea de discutat unele lucruri cu Horan, dar a subliniat că nu existau „vibrații proaste” între ei.

Cu toate acestea, în timpul călătoriei, Payne a căzut de la balconul hotelului și a fost găsit mort. Poliția locală a declarat că artistul a suferit răni grave, iar martorii susțin că înainte de incident părea să fie agresiv și sub influența unei substanțe.

Cassidy a explicat într-un videoclip TikTok că și-a prelungit neașteptat șederea în Argentina și a plecat în Miami înainte ca evenimentul tragic să aibă loc, exprimându-și dorința de a se întoarce acasă după o vacanță care s-a extins mult peste planul inițial.

Lyam Payne ar fi căzut de la balcon

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit fără suflare în curtea unui hotel din Buenos Aires, după ce ar fi căzut de la etajul trei. Publicațiile argentiniene La Nación și Clarín, citând surse oficiale, au raportat că poliția a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo în urma unui apel de urgență care descria un „bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor și alcoolului”.

Liam Payne a suferit răni extrem de grave în urma căderii sale, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, a declarat șeful serviciilor de urgență din Buenos Aires, Alberto Crescenti, într-o intervenție la televiziunea locală.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
17 octombrie 2024
17 octombrie 2024