Prima pagină » Cancan » Cine este Jador și cât te costă pentru a-l avea la nunta ta

Cine este Jador și cât te costă pentru a-l avea la nunta ta

25 mart. 2022, 09:52,
BZI.ro, în Cancan

Cine este Jador și cum a ajuns cântărețul să colaboreze cu celebrii artiști din România precum Vlăduța Lupău, Costi Ioniță, Florin Salam sau Loredana Groza? Întrebarea a fost pe buzele multora, vedeta bucurându-se de un real succes după fiecare piesă lansată. Jador și-a făcut debutul pe micile ecrane la emisiunea „Puterea Dragostei. După o decepție în dragoste, artistul a devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România.

Cu un milion de urmăritori pe Instagram, este unul din cei mai controversați artişti din țară. Vedeta își ține mereu la curent urmăritorii cu ceea ce face și unde merge, postând la Insta Story zilnic. Ce e de apreciat la Jador este faptul că se afișează așa cum este el şi nu își ascunde personalitatea ce l-a făcut celebru. De curând acesta a lansat și o nouă melodie, „Wow”, bucurându-se de un real succes.

Cine este Jador? Numele real și cum a devenit celebru

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache are 25 ani și este din Bacău. Acesta a devenit celebru în urma participării la emisiunea „Puterea Dragostei”. Ulterior cântărețul s-a făcut cunoscut și în industria muzicală, colaborând cu diferiți artiști celebri. Jador a dorit să participe la emisiune pentru a-și întâlni marea dragoste. Din păcate cântărețul a suferit foarte mult după emisiune, fiind foarte îndrăgostit de Simina. Povestea celor doi nu a fost una cu final fericit deoarece tânăra a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu alt concurent, Alex Zănoaga.

Remus Ionuț Dumitrache a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și a avut o viață destul de grea înainte de a fi celebru. Artistul provine dintr-o familie modestă, iar în copilărie i-a fost foarte greu din cauza problemelor financiare. În cadrul emisiunii „Teo Show”, Jador a declarat că trebuia să trăiască cu 22 lei pe săptămână. Acesta a mai menționat că era premiant la școală, luând mereu premiul 1, iar tot ce câștiga din munca cu ziua, îi dădea mamei sale.

„Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok”, a declarat Jador.

Cât te costă să îl ai pe artist la nunta ta

Dacă ți-l dorești pe Jador la nunta ta va trebui să scoți din buzunar aproximativ 6000 euro pentru momentele artistice. Înainte de a participa la emisiunea „Survivor”, acesta cerea în jur de 2000 euro pentru a întreține atmosfera. Având în vedere că artistul a dobândit mai multă notorietate în urma showului, cântărețul a crescut prețul de trei ori pentru evenimentele artistice. Pe de altă parte, se speculează că Remus Ionuț Dumitrache, încasa 4000 euro pe săptămână de la emisiunea „Survivor”. Vedetă a trebuit să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. În urma emisiunii și-a rupt meniscul la picior, însă a declarat că nu ar fi vrut să plece din aceste motive.

„Am crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc.”, a declarat artistul când a părăsit emisiunea.

Multe persoane s-au întrebat cine este Jador și cum a devenit cunoscut. Deși acesta se afișează acum cu o viață de lux, în trecut acesta a dus o viață modestă, muncind din greu în copilărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *