Prima pagină » Cancan » Cine este iubitul fiicei lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa a mers cu Marinică la mormântul tatălui

Cine este iubitul fiicei lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa a mers cu Marinică la mormântul tatălui

09 oct. 2020, 07:39,
în Cancan

S-a aflat cine este iubitul fiicei lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa și Marinică de la Foișor formează un cuplu după ce au început o colaborare profesională. Se pare că în viața ei a apărut Soarele, după scandalul uriaș în care a fost implicată anul trecut. Mai mult, zilele trecute, Anamaria Rosa a mers și la mormântul tatălui ei pentru a comemora patru ani de la dispariția acestuia.

Fata lui Aurelian Preda, rapsodul răpus de o boală teribilă în septembrie 2016, iubește și este iubită. Aceasta are în prezent o relație frumoasă cu interpretul Marinică de la Foișor. De câteva luni, Anamaria Rosa s-a mutat cu iubitul ei și au o viață frumoasă împreună.

Anterior, fiica lui Aurelian Preda a fost implicată într-un scandal uriaș cu un prieten și colaborator de-al tatălui ei. Anamaria Rosa a trecut printr-un adevărat coșmar anul trecut, când l-a acuzat de abuz sexual pe Nicușor Iordan. Acum, lucrurile par să se fi așezat în viața ei.

Cine este iubitul fiicei lui Aurelian Preda

Anamaria Rosa s-a îndrăgostit de un interpret de muzică de petrecere. Relația durează de câteva luni, iar cei doi fac un cuplu atât în viața reală, cât și pe scenă. Fiica lui Aurelian Preda a recunoscut că se iubește cu Marinică de la Foișor, iar de câteva luni s-au mutat împreună.

Noi ne cunoaștem de aproximativ 3 ani. Ne-am cunoscut printr-un grup comun de prieteni, ulterior ne-am întâlnit prin diverse emisiuni, pe la diverse evenimente. El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduit ca eu să rămân în țară. Mi-a fost foarte greu să mă regăsesc pentru că am trecut prin clipe foarte grele dar eu sunt un om credincios, acest lucru l-am învățat de la tatăl meu. Dumnezeu le-a rânduit frumos, astfel încât să pot să mă liniștesc sufletește, să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea. El este singurul om care este alături de mine în acest moment”, a povestit Anamaria Rosa Preda.

A fost cu iubitul la mormântul tatălui ei

Pe 27 septembrie, atunci când ar fi trebuit să-și comemoreze tatăl, Anamaria Rosa și-a informat fanii că nu va trece pe la mormântul aflat în incinta Mănăstrii Dervent, „din motive personale și de sănătate”. Totuși, la începutul lunii octombrie, Anamaria și iubitul ei, Marinică de la Foișor, au fost văzuți reculegându-se la locul de veci al lui Aurelian Preda. Așadar, fata rapsodului a depășit toate problemele de sănătate și a mers pentru a cinsti memoria părintelui său.

Cum a cucerit-o Marinică pe Anamaria Rosa

Marinică de la Foișor, pe numele său real Marian Lupu, a povestit cum a ajuns să fie cu Anamaria Rosa.

Când a venit (din Italia – n.r.), am ieșit la restaurant cu grupul nostru de prieteni. După aceea, la un interval de câteva ore, vorbind cu ea, i-am propus să ne mai întâlnim. Așa am pus la cale un plan de colaborare și apoi am discutat și despre viață. De acolo, lucrurile au venit de la sine”, a povestit Marinică de la Foișor.

Așadar, acum se știe cine este iubitul fiicei lui Aurelian Preda, nimeni altul decât partenerul ei de scenă din ultimul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`