Prima pagină » Cancan » Cine este iubitul Andreei Marin? Iată cu cine se iubește vedeta de mai bine de patru ani

Cine este iubitul Andreei Marin? Iată cu cine se iubește vedeta de mai bine de patru ani

06 ian. 2022, 15:07,
în Cancan

Iubitul Andreei Marin se numește Adrian Brâncoveanu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani.

Între Andreea Marin și iubitul ei este o diferență de 11 ani, Adrian Brâncoveanu fiind născut în 1985, iar „zâna surprizelor” în 1974. În ciuda acestui lucru, cei doi au o relație frumoasă. Nu multă lume știe, dar Adrian Brâncoveanu este un diplomat de seamă al României. Acesta a fost consul în Libia, unde s-a ocupat de cazuri diplomatice impresionante. În anul 2018, când a fost răpit un inginer de origine română de către o grupare armată necunoscută, cazul a fost gestionat cu succes de Ambasada României în Libia. Cel care a purtat negocierele necesare eliberării bărbatului a fost chiar Adrian Brâncoveanu.

Pe vremea când a fost consul la Tripoli, a locuit o perioadă în Tunisia, din cauza situației tensionate cu care se confrunta Libia. Adrian Brâncoveanu a mai fost și viceconsul la Damasc.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la o expoziție

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu se iubesc de mai bine de patru ani, prima dată fiind văzuți împreună în 2017.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

Iubitul Andreei Marin este diplomat. Se pare că acesta câștigă foarte bine, deorece are un salariu de aproximativ 1.500 de dolari pe lună. În anul 2016, veniturile sale lunare au fost de 2.400 de dolari, iar un an mai târziu a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună.

Declarația de vedere a lui Adrian Brâncoveanu dezvăluie că acesta ar avea în conturi aproximativ 40.000 de dolari. Mai mult, el mai deține două mașini și două apartamente în București.

Cu Andreea Marin s-a cunoscut în urmă cu aproximativ patru ani. Chiar dacă nu a dorit să spună niciodată cum s-a lăsat cucerită de bărbat, bruneta a declarat că i-au unit două evenimente dureroase.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la o gală

Adrian Ionuț Brâncoveanu este bărbatul în brațele căruia Andreea Marin și-a găsit liniștea.

Andreea Marin are trei căsnicii eșuate

Cea mai puțin mediatizată căsnicie a Andreei Marin este cea cu Cristian Gheorghiță, director de marketing la un post TV. La acea vreme, frumoasa brunetă avea doar 21 de ani. Trei ani mai târziu au divorțat.

La începutul anului 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior. Foarte iubiți de public, cei doi au divorțat după șapte ani de căsnicie. Au existat zvonuri care spuneau că artistul ar fi înșelat-o pe zâna surprizelor, dar și că ar fi fost violent.

În anul 2014, vedeta l-a uitat pe cântăreț și a devenit soția medicului turc Tuncay Öztürk. Trei ani mai târziu, și această căsnicie s-a destrămat.

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele.

Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, a scris, pe Facebook, Andreea Marin, imediat după ce divorțul de cel de-al treilea soț a fost făcut public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *