Prima pagină » Cancan » Cine este iubita lui Vlad Drăgulin? De ce preferă să o țină departe de ochii curioșilor

Cine este iubita lui Vlad Drăgulin? De ce preferă să o țină departe de ochii curioșilor

10 mart. 2022, 16:39,
BZI.ro, în Cancan

Vlad Drăgulin și-a ținut iubita ascunsă pentru o perioadă de timp, însă acum nu ratează nici un moment de a se afișa împreună pe rețelele de socializare. Deși tânărul actor nu a avut relații de lungă durată, în momentul când a întâlnit-o pe actuala sa iubită, a avut senzația că o știe de o viață. Drăgulin nu si-a dorit o carieră în actorie deoarece credea că nu este o meserie de viitor, însă regizorul Cătălin Naum l-a îndrumat în această direcție.

Născut în septembrie, 1990, acesta a devenit celebru datorită rolurilor pe care le-a interpretat în emisiunile „În puii mei” și „Băieți de oraș”, scenariul fiind scris de către bunul său prieten, Mihai Bendeac. Actorul a mai fost coprezentator la emisiunea „X Factor”.

Iubita lui Vlad Drăgulin, ținută departe de ochii curioșilor

De-a lungul timpului, Vlad Drăgulin a avut mai multe relații, însă nici una nu a fost de durată. Cea mai lungă dintre acestea a fost de trei luni. În emisiunea „Îs geană pi tini”, vedeta a declarat că îi pare rău pentru fanele sale, însă nu mai este disponibil. Actorul a mai menționat că atunci când și-a cunoscut iubita a avut senzația că o știe de o viață. Ce doi s-au întâlnit la o petrecere. Speak a dorit să afle mai multe detalii despre blondină, însă Drăgulin nu a vrut să îi divulge identitatea la momentul respectiv. După o perioadă, actorul a postat pe pagina sa de Instagram, la story-uri poze alături de misterioasa femeie. 

Vlad Drăgulin a mai declarat că își dorește o relație serioasă alături de blondină. Numele iubitei sale este Elena Manu și este PR. Ipostazele și fotografiile postate de către vedetă demonstrează cât sunt de îndrăgostiți. Relația celor doi a depășit cu mult pragul celor trei luni, cei doi fiind împreună de aproximativ șase luni. Elena postează des poze alături de actor, iar acesta nu ratează nici o imagine, adăugând mereu comentarii. 

Cătălin Naum, despre tânărul actor: „O să devină un mare actor, aveți aur în casă”

Vlad Drăgulin a declarat că în adolescență nu și-a dorit să fie actor, acesta a fost susținut de către regizorul Cătălin Naum în carieră. Deși nu visa să profeseze, acesta a fost acceptat la Universitate Națională de Artă Teatrală și Cinematografie Ion Luca Caragiale. Vedeta nu și-a dorit o carieră în actorie deoarece era de părere că nu este o meserie de viitor. După ce a participat la câteva repetiții pentru un spectacol, regizorul Naum le-a spus părinților acestuia că va deveni un mare actor. Deși vedeta a luat o notă mare la examenul de capacitate și putea să intre la al doilea cel mai bun liceu din Buzău, a fost îndrumat de către tatăl său să meargă la liceul de teatru.

„La examenul de capacitate am obținut o medie bună cu care aș fi putut să ajung la al doilea liceu din Buzău. Tata nu a vrut să mă lase la o școală unde „să tocesc” patru ani și m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale.”, a declarat Vlad Drăgulin.

Acesta a colaborat și cu Teatrul Național. În timpul pandemiei, actorul a avut câteva spectacole și la teatrul din Buzău.  În urmă cu ceva timp, Drăgulin a fost amenințat cu briceagul într-un restaurant din Budapesta, din cauza rolului pe care îl interpreta în „Băieți de oraș”.

Deși în ultimii ani s-a axat mai mult pe carieră și nu a dorit ca viața personală să fie în atenția publicului, Vlad Drăgulin s-a afișat alături de iubita sa și la evenimente, fericirea văzându-se pe chipul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *