Prima pagină » Cancan » Cine este iubita lui Killa Fonic? Ce a avut aceasta de spus în legătură cu Irina Rimes?

Cine este iubita lui Killa Fonic? Ce a avut aceasta de spus în legătură cu Irina Rimes?

01 mai 2024, 16:24,
BZI.ro, în Cancan

Cine este iubita lui Killa Fonic? Mai mulți internauți au reușit să o găsească și să îi trimită mesaje legate de fosta iubită a cântărețului, Irina Rimes. Iată ce reacție a avut și ce a avut de spus legat de asta.

Killa Fonic este cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică rap din România, el trăiește acum o poveste frumoasă de dragoste și a reușit să treacă peste despărțirea de Irina Rimes, cu toate acestea mulți fani nu au uitat acest lucru. Ce a avut de spus iubita lui Killa Fonic legat de acest lucru. Afla-ți în rândurile umrătoare

Cine este iubita lui Killa Fonic?

Daniela Mihaela Șerban, pe numele ei real, este actuala iubită a lui Killa Fonic, ea și acum însă este asaltată pe rețelele de socializare atât de fanii Irinei Rimes cât și de cei ai lui Killa Fonic. Ea le-a transmis totuși un mesaj tranșant:

”Dacă e mai bună, nu mai bine intri la ea pe TikTok să îi lași comentarii?! Sau poate ar fi mai bine să cumperi un album, sau un bilet la un concert. În loc să scrii pe TikTok, cred că ar ajuta-o mai mult dacă i-ai asculta piesele pe platforme, să susții artistul’, a declarat iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

Killa Fonic și Irina Rimes au format unul dintre cele mai celebre cupluri în urmă cu câțiva ani, cei doi au lansat atunci mai multe melodii și chiar un album pentru iubirea lor, fanii au rămas extrem de încântați, ba mai mult melodiile acestora încă și acum sunt ascultate. Însă vestea despărțirii lor a stârnit un val de reacții, deoarece motivul despărțirii a rămas întotdeauna un secret. Cu toate acestea, amândoi artiștii au lansat mai multe melodii în care făceau cel mai probabil referire unul la altul. Ceea ce însă a ridicat și mai multe semne de întrebare a fost o apariție a lor din 2018, când aceștia au apărut pe scenă cu două baloane roșii, iar desigur acest gest i-a făcut pe fani să creadă că s-au împăcat.

Relația lui Killa Fonic cu Irina Rimes

De atunci, la aproape toate concertele lui Killa Fonic, fanii apar cu simbolul iubirii lor, însă acest lucru a început să îl irite pe solist. Recent, Killa Fonic a susținut un concert într-un club din București.

În mijlocul prestației, artistul a observat că cineva ține în mână un balon roșu și a răbufnit:

„N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an.”, a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Mai mult decât atât, artistul a cerut balonul din public și l-a spart în fața tuturor: „Balonul ăla l-ai primit cadou sau ceva? Îl iubești, ții la el, ai dori să îl păstrezi? Aș dori să îl aduci aici pe scenă ca să pot să îl sparg, cum am făcut și în alte concerte”, a mai spus cântărețul, pe scenă.

Atât Killa Fonic cât și Irina Rimes au propriile lor vieți, Irina Rimes fiind căsătorită iar artistul fiind într-o relație de aproape un an, cu toate acestea fanii încă nu pot să uite de iubirea ce i-a lăsat pe acești artiști atât de sus în lumea muzicală.

Killa Fonic are o nouă iubită, ea a reacționat însă foarte dur la comentariile internauților ce îi amintesc de Irina Rimes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024