Prima pagină » National » Cine este iubita lui David Popovici și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima campionului

Cine este iubita lui David Popovici și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima campionului

27 iun. 2022, 15:02, 1 ,
BZI.ro, în National

Multă lume se întreabă cine este iubita lui David Popovici, adolescentul care a scris istorie la campionatul mondial de natație de la Budapesta. Acesta a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m și 200 m, stilul liber. Dar dincolo de performanțele obținute în bazinul de înot, David Popovici are succes și în plan sentimental.

David Popovici a reușit să devină dublu campion mondial la natație, după ce a făcut istorie la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, Ungaria. Adolescentul de numai 17 ani este considerat regele înotului românesc. Însă dincolo de performanțele din domeniul sportului, tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o colegă de liceu. Așadar, iată cine este și cum arată iubita sportivului.

Cine este iubita lui David Popovici

David Popovici este omul momentului în sportul românesc. Adolescentul de doar 17 ani a devenit dublu campion mondial la natație, depășindu-și propriile recorduri. Celebrul înotător se bucură de succes nu doar în carieră, ci și pe plan sentimental. Astfel, chiar dacă este destul de discret cu privire la viața personală, iată că potrivit postărilor de pe Instagram, David este îndrăgostit și are o parteneră.

Iubita lui se numește Melissa, practică dansul sportiv și urmează cursurile Colegiul Național Bilingv „George Coșbuc” din Capitală. Așadar, cei doi tineri îndrăgostiți sunt colegi de liceu. În plus, adolescenta care i-a furat inima campionului la înot este pasioantă de make-up și dansuri. Totodată, în vara anului 2020, David Popovici și Melissa au fost plecați în vacanță la Los Angeles. Acolo, alături de prietenii lor, au făcut plajă la Venice Beach.

Așadar, Melissa și David au o pasiune comună: sportul. El face înot de performanță, iar ea… dansuri sportive. În plus, Melissei îi place să posteze pe InstaStory clipuri video cu ea dansând și pare chiar să se descurce. O altă pasiune a Melissei este make-up-ul. Nu în ultimul rând, Melissa a fost și miss, la Balul Bobocilor.

David Popovici, premiat la sosirea în țară

La sosirea în țară, David Popovici a fost recompensat pentru cele două titluri mondiale obținute la înot. Ministrul Sportului, Eduard Novak, i-a felicitat pe înotătorul de aur al României şi staff-ul său pentru cele două medalii de aur cucerite la Budapesta. Festivitatea a avut loc duminică seara la Salonul Oficial de la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Otopeni.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, i-a înmânat lui David Popovici un trofeu și un cec în valoare de 200.000 de euro. Cei doi s-au fotografiat împreună, în fața reprezentanților mass-media. Campionul mondial ținea trofeul în mâna dreaptă și cecul în mâna stângă, în momentul în care ministrul a vrut să bată palma cu el. Ușor încurcat, David Popovici a dat din umeri și a zâmbit, semn că nu are cum să răspundă gestului făcut de Eduard Novak.

Momentul a stârnit zâmbete la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde atmosfera a fost una destinsă. Sportivul a lăsat ulterior cecul din mână și a bătut palma cu ministrul, în fața celor prezenți la eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *