Prima pagină » Cancan » Cine este iubita lui David Popovici? Ce sfaturi a primit de la aceasta

Cine este iubita lui David Popovici? Ce sfaturi a primit de la aceasta

01 aug. 2024, 14:24,
Cezar Bulgaru, în Cancan

David Popovici a dezvăluit că iubita sa, Taisia, l-a ajutat să-și aleagă simbolul care să-l reprezinte în cariera sa. David Popovici este deja bine cunoscut, mai ales după ce a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, devenind primul campion olimpic din istoria înotului masculin românesc. Cu toate acestea, el duce o viață simplă și modestă și are o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, Taisia Nițuleasa, care îi este mereu alături.

David Popovici este în centrul atenției în presa de largă circulație și merită întreaga recunoaștere pentru talentul și efortul său considerabil! România se simte mândră după câștigarea aurului la Jocurile Olimpice 2024, iar toată lumea vorbește și îl laudă. Cu toate acestea, reacțiile iubitei sale, Taisia, au devenit virale. Este o bucurie rară de văzut, dar având în vedere relația lor frumoasă, nu este deloc surprinzător.

Cine este iubita lui David Popovici?

Într-un interviu acordat publicației El Pais, David Popovici a vorbit despre iubita sa. De obicei, este rezervat când vine vorba de viața sa personală și privată, așa că nu sunt cunoscute multe detalii intime despre el. Totuși, de data aceasta a menționat cum Taisia l-a ajutat să își aleagă simbolul care să-l reprezinte, așa cum i-a solicitat sponsorul Arena. După ce a reflectat îndelung și a avut multe idei, cea mai potrivită a fost sugestia iubitei sale, care l-a asociat cu o libelulă.

„M-am gândit mult: să fiu un rechin, un vultur? M-am gândit la ceva alfa. Prădător Apex (n.r. – specie de animal aflată în partea de sus a lanțului lui trofic). Ce ar trebui să fiu? O balenă ucigașă? O orcă? Un crocodil…?

Apoi, prietena mea mi-a sugerat o idee, și nu-mi place să recunosc, dar ea a propus o libelulă. O insectă. Frumoasă și delicată. Alunecă fără efort pe suprafața apei. Nici nu înoată, nici nu stă complet în aer’,  a declarat David Popovici pentru spaniolii de la El Pais.

David Popovici se gândea la un simbol alfa

Inițial, David Popovici se gândea la un simbol alfa, dar după ce iubita sa i-a sugerat libelula, a studiat comportamentul și caracteristicile acestei insecte și a realizat cât de bine se potrivește cu personalitatea lui. Acum, David Popovici este mândru de simbolul ales de Taisia.

„Prietena mea mi-a spus că arăt ca o libelulă. Ele sunt rapide, sunt buni prădători pentru mărimea lor și sunt creaturi inteligente. Nu trăiesc doar prin forță brută. Îmi place să cred că mă comport ca o libelulă: alunecând fără efort.

Cea mai frumoasă parte a înotului este că mă face să mă simt ușor și să uit de lucrurile rele din viață, de trecut, de viitor și de stres, care este o realitate care ne acaparează mai devreme sau mai târziu’, a continuat David Popovici discuția despre iubita lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *