Prima pagină » Cancan » Cine este iubita lui Augustin Viziru. Câștigătorul de la „Ferma” a postat prima poză cu mama copilului său

Cine este iubita lui Augustin Viziru. Câștigătorul de la „Ferma” a postat prima poză cu mama copilului său

04 ian. 2021, 15:08,
în Cancan

Foarte multă lume se întreabă cine este iubita lui Augustin Viziru și aceasta deoarece vedeta este foarte discretă în privința vieții private. Recent, însă, câștigătorul de la „Ferma” a făcut publică prima imagine în care apare partenera sa de viață. Mai mult, acesta a precizat și care este motivul pentru care își ține familia departe de ochii lumii.

Lumea se întreabă care este motivul pentru care Augustin Viziru a ales să nu posteze imagini cu femeia care i-a dăruit un copil. Oricum, se știe deja că Augustin Viziru este foarte discret atunci când vine vorba de viața sa personală, iar până de curând nimeni nu știa cine este sau cum arată femeia care ia dăruit actorului un copil.

Însă, într-o postare pe contul de Facebook, chiar înainte de trecerea dintre ani, Augustin Viziru a pus o poză cu frumoasa sa familie și le-a făcut o urare fanilor: „La mulți ani și să ne bucurăm de viață!”. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mai ales că toți își doreau să o vadă pe femeia care i-a furat inima lui Augustin.

Cine este iubita lui Augustin Viziru

Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020, are cu ce să se laude. La doar 40 de ani are o fetiță și o iubită superbă, iar în spate o adevărată carieră în domeniul artistic. Însă, de departe, cea mai mare realizare a vieții lui este copilul, care l-a schimbat complet.

„Nu vreau să mă laud, dar eu zic că sunt un tătic-model până în acest moment. Nu este ușor să crești un copil, dar te face un om mai bun. Trebuie să înțelegi că, după ce treci de momentele mai grele, te vei schimba în bine. Cred că abia acum pot spune că sunt bărbat, în adevăratul sens al cuvântului”, spune Augustin Viziru.

Tot timpul a încercat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, iar până acum a reușit. Până de curând, fanii acestuia se întrebau cum arată mama fiicei lui Augustin, iar acum au și aflat. Reacțiile acestora au fost cu totul pozitive: „Nu știu de ce ai ținut-o ascunsă”. Dar acesta este ferm când vine vorba de aspecte ce țin de viața lui personală.

„Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală, sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa”, a declarat acesta.

Motivul pentru care nu s-a afișat cu mama fetiței lui

Augustin Viziru a dezvăluit și motivul pentru care nu a vrut să se afișeze pe rețelele de socializare cu iubita lui. Se pare că nu el este cel care a ales să o țină ascunsă, ci ea nu și-a dorit să se expună în lumea mondenă.

„Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, povestește Augustin Viziru.

Și totuși, misterul s-a risipit și acum fanii au aflat cine este iubita lui Augustin Viziru, cea care i-a dăruit un copil în vara anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *