Prima pagină » Cultural » Cine este Irina Ursu, prezentatoarea care o va înlocui pe Octavia Geamănu. De ce a fost scoasă de pe post celebra știristă

Cine este Irina Ursu, prezentatoarea care o va înlocui pe Octavia Geamănu. De ce a fost scoasă de pe post celebra știristă

18 iul. 2022, 08:29,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume se întreabă cine este Irina Ursu, prezentatoarea care o va înlocui pe Octavia Geamănu. Frumoasa vedetă este pregătită să se alăture echipei Observator de la Antena 1. Vestea că îndrăgita prezentatoare Octavia Geamănu a fost dată afară și nu va mai apărea la pupitrul știrilor i-a surprins pe mulți. Iată de ce a fost a fost scoasă de pe post celebra știristă.

Irina Ursu, știrista care o va înlocui pe Octavia Geamănu

Irina Ursu o va înlocui pe celebra știristă Octavia Geamănu și va prezenta Observatorul de weekend. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, fiind o jurnalistă apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Irina Ursu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și apare destul de rar la evenimentele mondene.

După ce Octavia Geamănu a fost scoasă de pe post de către șefii trustului Antena 1, Irina Ursu este cea care va prezenta în locul ei Observatorul. Fostă jurnalistă pentru Aleph News, Irina Ursu, a acceptat cu mult entuziasm propunerea de a apărea la pupitrul știrilor, fiind o provocare pentru aceasta.

„Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios. Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui.”, a declarat știrista.

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Irina Ursu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Și colega ei de breaslă, știrista Mihaela Călin, are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră. O prezență discretă la evenimentele mondene este și Ștefania Duca. Noua iubită a lui Andrei Ștefănescu se afișează destul de rar în spațiul public, dar face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare.

De ce Octavia Geamănu a fost scoasă de pe post

Vestea că Octavia Geamănu nu va mai prezenta știrile după ce a fost dată afară de către șefi i-a surprins pe mulți. Vedeta va fi înlocuită de Irina Ursu, o jurnalistă de succes. Octavia Geamănu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre plecarea sa de la Antena 1, însă a precizat că deocamdată își onorează contractul pe care îl are până la suspendarea activității profesionale.

„În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00.”, a declarat știrista.

Se pare că plecarea Octaviei Geamănu de la Observatorul de weekend a fost una cu scandal, situația fiind discutată între avocații vedetei și reprezentanții trustului Antena 1. Celebra știristă a aflat că nu va mai prezenta știrile după ce s-a întors din concediu.

Locul prezentatorei va fi luat de Irina Ursu, care va apărea la pupitrul știrilor în fiecare weekend. Aceasta a acceptat cu mult entuziasm oferta celor de la Antena 1 și își dorește să ajungă la inima celor de acasă.

,,Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea!”, a declarat aceasta.

Irina Ursu va prezenta știrile în locul Octaviei Geamănu, după ce îndrăgita știristă a fost scoasă de pe post. Cu o carieră de succes în televiziune, Irina Ursu așteaptă cu nerăbdare să cucerească publicul autohton și să se remarce la pupitrul știrilor de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *