Prima pagină » Cancan » Cine este Irina Deaconescu – Vloggerița faimoasă este din nou însărcinată!

Cine este Irina Deaconescu – Vloggerița faimoasă este din nou însărcinată!

07 mart. 2022, 09:59,
în Cancan

Irina Deaconescu are mulți fani în mediul online. Aceasta este o vloggăriță foarte îndrăgită și este împreună cu faimosul fotbalist Cristi Manea. Cei doi așteaptă încă un copil.

Tânăra a făcut anunțul pe contul său de Instagram, printr-o poză împreună cu iubitul său și fiica sa, Victoria. Mămica și-a lăsat burtica de gravidă la vedere și a pus descrierea „Verificat

2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”. Sarcina acesteia a fost felicitată în comentarii de diferite vedete, precum Adelina Pestrițu.

irina deaconescu cristi manea tinandu-si fetita in brate

În prezent, tânăra mămică duce o viață activă alături de familie și este foarte fericită

Irina Deaconescu, vârstă – Cine este tânăra vloggăriță

Irina Deaconescu este descrisă pe internet ca fiind o vedetă a Youtube-ului. Aceasta este pasionată de vlogging încă din anul 2016, când a început să posteze pe canalul său de Youtube. În prezent, aceasta se bucură de peste 618.000 de abonați care o susțin în comentarii.

Pe lângă acest lucru, tânăra este o influenceriță foarte îndrăgită atât pe platforma de socializare Instagram, cât și pe Tik Tok aplicația plină de tineri cu aceleași aspirații care pornesc multe noi trend-uri.

Aceasta este născută pe 7 ianuarie 1998. Așadar, Irina Deaconescu a împlinit recent 24 de ani. Vloggerița este zodia Capricorn.

Tânăra este împreună cu fotbalistul Cristi Manea, iar cei doi au deja o fetiță încă din anul 2020. Cei trei se afișează foarte des pe platformele de socializare și sunt foarte fericiți împreună. Drept dovadă, tânărul cuplu mai așteaptă încă un copil.

Aceasta a trecut și prin momente grele, având în vedere că fratele său este la închisoare.

irina deaconescu si cristi manea selfie

Aceasta este pasionată de vlogging încă din anul 2016

Cum s-au cunoscut cei doi

După spusele tinerei, cei doi s-au cunoscut la festivalul de muzică Neversea. Fotbalistul Cristi Manea a îndrăznit să facă primul pas, și a rugat-o pe Irina Deaconescu să facă o poză cu el. La momentul acela, vloggărița nu știa ce profesie are tânărul care a abordat-o.

Atunci când au început să se afișeze împreună, cei doi au stârnit mai multe controverse. Vloggărița suține totuși că iubitul său este unul dintre cei mai blânzi oameni pe care îi cunoaște și că formează perechea perfectă împreună, completându-se unul pe celălalt.

Aceasta chiar s-a mutat din București la Cluj, pentru Cristi Manea.

„Eu nu cred în relațiile la distanță și sunt de părere că, atunci când iubești un om cu adevărat, încerci mereu să faci lucrurile să meargă”, a declarat tânăra acum ceva timp.

irina deaconescu cu parul prin si cristi manea selfie

După spusele tinerei, cei doi s-au cunoscut la festivalul de muzică Neversea

Ce s-a întâmplat cu fratele vloggăriței

În anul 2018, fratele Irinei Diaconescu ar fi fost implicat într-un conflict, în fața unui local din localitatea Bumbești-Jiu. Tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, iar acesta abia a scăpat din gherele morții.

Flavius, fratele vloggăriței, este condamnat pentru tentativă de omor și are se servit șase ani și opt luni în închisoare.

Irina Deaconescu își face timp atât pentru familie, pentru fani, pentru clipurile sale de pe Youtube, cât și pentru a-și vizita fratele la închisoare.

În prezent, tânăra mămică duce o viață activă alături de familie și este foarte fericită. Alături de iubitul ei, este bucuroasă să primească o nouă viață în familie.

Irina Deaconescu este foarte îndrăgită de către fanii săi, atât pentru aspectul fizic cât și pentru personalitate și inventivitatea clipurilor sale de pe Youtube. Multe fete tinere care o urmăresc, aspiră la viața pe care o are influencerița.

irina deaconescu

Flavius, fratele vloggăriței, este condamnat pentru tentativă de omor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *