Prima pagină » Cultural » Cine este Ioana Văllimărescu, iubita lui Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Cu ce se ocupă aceasta

Cine este Ioana Văllimărescu, iubita lui Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Cu ce se ocupă aceasta

08 ian. 2024, 10:24,
în Cultural

Radu Ștefan și-a prezentat iubita, Ioana Văllimărescu, în vârstă de 23 de ani. Fiul lui Ștefan Bănică, care este actor, solist și chiar fotomodel, și cu multă experiență în vaste domenii, a moștenit în întregime farmecul și talentul tatălui său.

În noaptea de Revelion, Răducu a adăugat o altă realizare personală în palmaresul său, oficializându-și relația cu Ioana, o tânără delicată și extrem de talentată în domeniul ei de activitate.

Începutul anului este o ocazie potrivită pentru a anunța noi începuturi. La fel a făcut și Radu Ștefan Bănică (21 de ani), fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Radu, care a devenit un actor profesionist, având diploma de absolvire a UNATC, a decis că este momentul să-și prezinte și partenera de viață. Pe data de 1 ianuarie, Radu a postat o fotografie pe Instagram în care apare sărutându-se cu tânăra din viața lui. Misterul a fost dezvăluit de el însuși, deoarece a menționat numele iubitei prin intermediul unui tag.

Cine este Ioana Văllimărescu, iubita lui Radu Ștefan Bănică

La doar 23 de ani, Ioana Văllimărescu este un ilustrator talentat care a colaborat cu Editura Arthur, una dintre cele mai prestigioase edituri din țara noastră. Pe site-ul editurii se găsește și un scurt CV în care sunt menționate studiile și anul nașterii Ioanei. Astfel, aflăm că, la o vârstă atât de mică, tânăra artistă are în portofoliu numeroase lucrări importante, care pot fi urmărite și pe pagina sa de artist.

„Ioana Văllimărescu (născură în 2001, în București) este studentă la University of the Arts London, secția Ilustrație și design multimedia. A participat la taberele de creație Locuiește în poveste, organizate de Editura Arthur, și a ilustrat povești în volumele Uite cine vorbește (juniorii), Cel mai mult și mai mult (juniorii) și Selfie (juniorii), apărute în colecția Cărțile mele„, este descrierea publicată în mediul online.

Radu Ștefan a fost felicitat pentru relație

Frumoasa tânără care s-a alăturat familiile Bănică poartă numele de Ioana Văllimărescu nu este doar extrem de pasionată de desen, grafică și pictură, ba chiar își câștigă existența din aceste activități. Ioana a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza București și a continuat cu succes studiile la University of the Arts London, specializându-se în Ilustrație și design multimedia.

După ce publicat poza în care se sărută cu iubita lui, Radu Ștefan a fost asaltat cu comentarii și felicitări. Simona Pătruleasa a fost prima care i-a felicitat. Bella Santiago, Cristina Vasiu, Monica Odagiu au lăsat, și ele, urări de bine.

Ioana Văllimărescu, iubita lui Radu Ștefan, este un ilustrator talentat care a colaborat cu Editura Arthur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024