Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Ioana Natalia Țiriac: Cu ce se ocupa tânăra misterioasă

Cine este Ioana Natalia Țiriac: Cu ce se ocupa tânăra misterioasă

18 ian. 2022, 10:43,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ioana Natalia Țiriac nu este genul de vedetă cu care am fost obișnuiți. Aceasta a fost ținută departe de lumina reflectoarelor. Sunt puțini oameni care au auzit de Ioana Natalia Țiriac, însă ea este cu adevărat, o apariție.

Focoasa studentă are 23 de ani și își trăiește cea mai frumoasă perioadă din viață în Statele Unite ale Americii. Tot acolo, la o universitate din Miami, aceasta studiază jurnalismul. Am putea spune că Ioana Natalia își urmează „visul american”.

poza cu ioana tiriac in america

Aceasta studiază jurnalismul la o universitate din Miami

Fratele mai puțin cunoscut al Ioanei, Karim Mihai

Am putea spune că studenta la jurnalism este produsul iubirii dintre Ion Țiriac și o mare iubire de-a sa, jurnalista de origine egipteană, Shopie Ayad. Cei doi au fost împreună între anii 1994-2001 și au fost și căsătoriți. În acest timp au avut doi copii. Frumoasa Ioana Natalia mai are un frate numit Karim Mihai în vârstă de 24 de ani. Acesta este mult mai puțin recunoscut în presa română, lăsând-o pe sora sa să capteze toată atenția. Este de remarcat faptul că acesta a absolvit Facultatea de Finanțe, tot în America.

Cei doi mai au o soră vitregă mai mică dintr-o altă călătorie a mamei lor.

ioana tiriac in costum de baie

nu se dă înlături de la a-și arăta frumusețea pe site-urile de socializare.

Ioana Natalia Țiriac, fiica miliardarului Țiriac: Promisiunea făcută tatălui

Copiii tenismenului i-au promis tatălui lor că nu vor păta numele faimos de familie „Țiriac”. Astfel, este bine cunoscut faptul că una dintre cele mai mari calități ale fetei lui Ion Țiriac este modestia, în ciuda averii pe care o dețin părinții săi, și a înfățișării sale demne de Afrodita. A moștenit câte puțin din talentul mamei și al tatălui, puțin din afaceri și ceva mai mult din jurnalism. Frumoasa vedetă preocupată și de modă, a avut o perioadă, în grijă, magazinul de haine de lux deschis de către părinții săi.

Deși Ioana Natalia nu are apariții publice, prin cluburi sau terase, aceasta, totuși, nu se dă înlături de la a-și arăta frumusețea pe site-urile de socializare. Cel mai frecvent postează pe Instagram. Se vede clar că aceasta iubește soarele, vremea caldă la plajă (chiar locuiește aproape de mare). Contul său de Instagram este plin de fotografii incendiare în costum de baie sau în haine care arată cât mai multă piele.

ioana tiriac si tatal sau

Ion Țiriac declară că este mândru de fiica sa.

Ion Țiriac declară că este mândru de fiica sa.

Ion Țiriac a declarat că fiica sa a fost crescută să nu gândească ca un copil „de bani gata” și că a învățat de mică valoarea adevărată a lucrurilor.

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinerețea lui să crească într-un mod logic și normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mult decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învățat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că își face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine, şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc” a spus tenismenul la un moment dat.

masina primita cadou de ioana tiriac

Aceasta a primit o mașină de 350.000 de euro de la tatăl său.

Alexandru Țiriac, fratele fetei, a postat o poza pe Instagram la poveste cu mașina în valoare de 350.000 de euro pe care tatăl său a făcut-o cadou Ioanei.

Ioana Natalia este singura fiică a lui Ion Țiriac. Ne putem da seama că ea este răsfățata familiei și că într-adevăr, merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *