Prima pagină » National » Cine este în realitate iubitul Alinei, adolescenta ucisă în Mangalia? Individul care a oferit declarații presei nu este partenerul fetei

Cine este în realitate iubitul Alinei, adolescenta ucisă în Mangalia? Individul care a oferit declarații presei nu este partenerul fetei

11 aug. 2023, 14:44,
în National

Iubitul Alinei, adolescenta ucisă în Mangalia, nu ar fi Casian, personajul care a dat declarații în fața presei. Se pare că există o întreagă discuție în mediul online referitor la această situație.  După ce fratele Alinei, tânăra ucisă de cea care i-a fost cea mai bună prietenă, a infirmat presupusa relație dintre sora sa și Casian, acum primim o a doua confirmare.

Sora victimei intervine hotărât împotriva zvonurilor care îl plasau pe Casian în postura de iubit al Alinei. Ea afirmă ferm că tot ceea ce tânărul ar fi susținut este departe de adevăr.

„Nu a fost niciodată iubitul ei. Își dorește să fie vedetă de pe urma dramei pe care noi, familia Alinei, o trăim. Acest Casian a jucat teatru”, a scris această, în mai multe comentarii pe Facebook.

Casian nu este iubitul Alinei, adolescenta ucisă în Mangalia

Alina, adolescenta ucisă în Mangalia și Casian nu ar fi fost împreună, susțin tot mai multe persoane. Casian este numele tânărului care afirmă că era într-o relație amoroasă cu Alina. El susține că avea o legătură specială cu tânăra care a fost ulterior ucisă de cea care îi era cea mai apropiată prietenă. Casian declară că se întâlneau regulat atunci când el revenea în țară, întrucât petrecea o mare parte din timp în străinătate pentru muncă.

Casian Mihalcea afirmă că Alina ar fi manifestat inițial reticență în a merge la mare împreună cu prietena sa, dar în cele din urmă a acceptat. El povestește că mențineau o comunicare zilnică și că Alina părea să sufere mult, plângând adesea.

„Am ținut legătura, iar în aprilie am venit iar acasă și cam asta a fost. Pe 15 mai am plecat în Luxemburg și eu am insistat, știa ce fel de persoană responsabilă sunt, că am grijă de ea și că o iubesc să meargă cu mine acolo. Și ea mi-a zis că nu vrea să meargă că merge cu prietena ei la mare. Prima dată mie mi-a zis că se duce la Mamaia, dar după s-a dus în Mangalia. Totul era frumos între noi”, a spus tânărul, pentru Știrile Kanal D.

Fratele Alinei, mesaj pentru Casian, presupusul iubit

Fratele Alinei a publicat un mesaj la postarea de pe o rețea de socializare a lui Casian. Acesta a dezvăluit faptul că Alina și Casian nu comunicau deloc, iar ultimul mesaj între cei doi a fost în ziua de 27 aprilie atunci când Alina l-a lăsat cu seen:

Ba frate, nu mai fi nebun și nu te mai pretinde că ai fost în relație cu Alina. Am contul ei de Facebook și am văzut ca penultima voastră conversație a fost în 2021, și la fel, Alina nu dorea nimic de la tine, iar ultima pe 27 aprilie, când la urmă nu ţi-a mai răspuns. De unde și ultimul tău vocal „Alina de ce nu-mi răspunzi” a fost mesajul fratelui Alinei pentru presupusul iubit.

Sergiu este cel de care Alina s-a apropiat, dar Casian susține că iubita lui nu i-ar fi recunoscut niciodată că între ea și Sergiu este ceva. De asemenea, tânărul a explicat că adolescenta petrecea o mare parte din timp vorbind cu el. Casian spuse că chiar cumpărase niște verighete pentru că avea în plan să se căsătorească cu fata acum moartă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024