Prima pagină » Cultural » Cine este Ilinca Goia. Actrița are un băiat care îi calcă pe urme

Cine este Ilinca Goia. Actrița are un băiat care îi calcă pe urme

28 mart. 2023, 09:49,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este Ilinca Goia. Actrița are o carieră de succes și cucerește publicul cu personajele sale savuroase și energia debordantă. Dincolo de celebritate, vedeta are o poveste de viață impresionantă. Ilinca Goia este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut printr-un divorț dureros și are un băiat care îi calcă pe urme.

Cine este Ilinca Goia

Ilinca Goia este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Aceasta a jucat în numeroase filme celebre și a colaborat cu artiști consacrați. Artista se bucură în prezent de noul proiect și dă viață personajului Otilia în serialul „Lia.” La vârsta de 54 de ani, Ilinca Goia se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de lumea mondenă, actrița a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros de fostul soț, Dominci Dembinski, cu care are un fiu, pe Nikita Andrei Dembinski. Vedeta are o relație foarte bună cu fiul ei, de care este tare mândră.

Actrița a absolvit cursurile Academiei de Teatru și Film din București, la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Mai mult, aceasta a urmat și niște cursuri la Teatrul Old Globe din San Diego, în Statele Unite ale Americii. În prezent, Ilinca Goia are un CV impresionant și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Rolul pe care îl joacă în serialul „Lia” a venit ca o adevărată provocare pentru Ilinca Goia. Actrița a dezvăluit recent cum reușește să intre în pielea personajului ei, Otilia.

„Otilia este o femeie încercată de viață, puternică și autoritară, care a crescut mulți copii, deşi nu toţi ai săi. Cu toate că și-a umplut viața și casa cu mulți oameni… e mai singură decât dac-ar fi locuitorul unei insule pustii… Nu se poate bizui decât pe ea însăși. Scopul său în viață a devenit fericirea fiicei sale și buna creștere a nepoțelului.

Provocarea majoră a acestui rol este să-i descopăr şi să-i exprim umanitatea, fragilitatea, sensibilitatea, îndoielile, hazul (voit sau involuntar), toate aceste > ce creează un caracter profund, complex, credibil, sper interesant și emoționant. Ce mă captivează la acest rol? Imensa ei capacitate de dedicare, devotamentul necondiționat, faptul că a adoptat trei copii și a crescut… cinci, mămoșenia ei, camuflată într-o > de autoritarism.”, a declarat actrița.

O altă actriță celebră care se bucură din plin de succes este Iulia Dumitru. Iubita lui Bebe Cotimanis reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Și frumoasa artistă Alina Sorescu și-a revenit spectaculos după divorț și se dedică proiectelor sale, dar și copiilor. Vedeta se menține tânără și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum se înțelege actrița cu fiul ei

Ilinca Goia are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei, Nikita Andrei Dembinski. Acesta este pasionat de muzică și muncește foarte mult pentru a-și construi o carieră de succes, ca a mamei sale. Recent, actrița a devăluit cu ce se ocupă băiatul ei și cum se înțelege cu acesta.

,,Fiul meu nu face actorie. A făcut actorie când era copil, adică a jucat în două spectacole importante, la Teatrul National, în regia lui Felix Alexa, dar, la un moment dat, a hotărât el, pe la 12 ani, că nu mai vrea asta. S-a axat pe muzică. A făcut pian intensiv 20 de ani de zile și, pe urmă, a făcut Facultatea de Arte, specializarea Foto-Video. Și culmea este că, acum, după iată câți ani, de vreo 3 ani de când a absolvit facultatea, s-a întors, din nou, la muzică.

Și-a lansat un album al său, unde a făcut totul singur. A și scris, a și compus, a și cântat la pian. Nikita-Andrei Dembinski are pseudonimul Kadjavsi. Iar albumul lui se numește „Second Sun”. De la cine a mostentit talentul? Vreau să spun că și eu cânt, adică… Am făcut Facultatea de MusicHall, la New York. Am cântat de când mă știu.”,  a precizat vedeta.

Ilinca Goia are o carieră de succes în actorie, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de fiul ei. Artista a avut parte de multe provocări în viața privată, însă și-a păstrat optimismul și energia debordantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *