Prima pagină » Cancan » Cine este Ilan Laufer. Cum a ajuns celebrul om politic un bărbat de succes în România

Cine este Ilan Laufer. Cum a ajuns celebrul om politic un bărbat de succes în România

18 nov. 2021, 10:11, 1 ,
în Cancan

Este o prezență activă pe scena politică românească, dar puțini sunt cei care știu cine este Ilan Laufer. Acesta are origini evreiești, iar viața personală controversată a provocat interesul tuturor. Cu mai multe afaceri și conturi impresionante, multă lume se întreabă cum a ajuns celebrul om politic un bărbat de succes în România.

Ilan Laufer are o biografie surprinzătoare

Celebrul om politic Ilan Laufer are o biografie demnă de un bărbat de succes. Acesta s-a remarcat în România după ce a fost numit ministru de afaceri, comerț și antreprenoriat, dar a provocat controverse prin proiectele și declarațiile sale.

Pe lângă cariera politică extrem de controversată, Ilan Laufer se bucură de succes și în afaceri. Fost consilier în Guvernul României, Ilan Laufer deține mai multe firme de consultanță imobiliară, contribuind totodată la dezvoltarea brand-ului Zara și H&M în România.

Afaceristul și omul politic are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă de care este tare mândru. Ilan Laufer este căsătorit cu Alina Laufer, fost soție a cântărețului Jorge. Relația dintre cei doi a fost una tumultoasă, având în vedere originile evreiești ale bărbatului. Cu toate acestea, Alina s-a convertit la iudaism și formează în prezent unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă.

Ilan Laufer a mărturisit de mai multe ori că dintotdeauna a fost ambițios și și-a dorit să ajungă un bărbat de succes. Acesta a muncit de la o vârstă fragedă, iar la 20 de ani câștiga sume impresionante din închirierea spațiilor comerciale.

”Mi-am dorit de mic să reuşesc, iar faptul că mi-am dorit foarte mult, asta a fost cheia succesului meu. La 20 de ani am început să fac bani”, a declarat acesta.

Cum a ajuns Ilan Laufer să aibă succes în România

Celebrul om politic de origine evreiască are o carieră impresionantă, remarcându-se pe scena politică românească. Acesta a devenit faimos după ce a activat în cadrul Guvernului României, dar și prin afacerile imobiliare.

Ilan Laufer are o avere impresionantă. Deține mai multe apartamente și mașini de lux, dar și terenuri în București. De asemenea, a adunat sume impresionante în conturi din firmele de consultanță imobiliară.

Pe plan personal, acesta are parte de numeroase provocări. Ilan Laufer este tatăl a doi gemeni, Davina și Nathaniel, dar se ocupă și de creșterea fetiței Alinei din mariajul cu Jorge.

Soția celebrului om politic a povestit în cadrul unei emisiuni cum este Ilan în ipostaza de soț și tată. Chiar dacă acesta are un program încărcat, reușește să se dedice familiei și să se implice în activitățile casnice. Alina Laufer a recunoscut că viața cu trei copii nu este ușoară și că are parte zilnic de provocări. 

“Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a precizat fosta soție a lui Jorge.

Alina Laufer reușește să îmbine perfect planul personal cu cel profesional, rolul de mamă cu cel de om de televiziune. Mai mult decât atât, aceasta se menține în formă și are un corp de invidiat.

Ilan Laufer s-a remarcat în politică, dar este și un om de afaceri de succes. Acesta are o biografie și o cariera impresionantă, dar și o familie frumoasă de care este mândru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`