Prima pagină » Cultural » Cine este Gheboasă, faimosul artist de la Survivor România 2023. Detalii surprinzătoare din trecutul întunecat al cântărețului

Cine este Gheboasă, faimosul artist de la Survivor România 2023. Detalii surprinzătoare din trecutul întunecat al cântărețului

10 ian. 2023, 08:15,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este Gheboasă, faimosul artist de la Survivor România 2023. Tânărul în vârstă de 21 de ani se află mereu în atenția publicului și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Acesta  este unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România și se bucură de un succes impresionant în muzică. Deși are parte de aprecierea colegilor de breaslă și de admirația publicului, puțini sunt cei care știu că Gheboasă ascunde o biografie dureroasă. Concurentul de la Survivor România 2023 a avut o copilărie grea, iar anturajul din vremea adolescenței i-a schimbat complet viața. Iată câteva detalii surprinzătoare din trecutul întunecat al cântărețului.

Cine este Gheboasă, faimosul artist de la Survivor România 2023

Gheboasă este unul dintre concurenții de la Survivor România din acest an. Tânărul artist a acceptat noua provocare și este încrezător că va face față încercărilor din celebra competiție. Gheboasă este unul dintre cei mai apreciați artiști de trap de la noi din țară. La doar 21 de ani, acesta se bucură de un succes uluitor în muzică și face furori cu piesele sale. Cântărețul colaborează cu artiști celebri din România, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori.

Gheboasă, pe numele real Gabriel Gavriș, locuiește în prezent în București, însă este originar din Târgoviște. A plecat în Capitală pentu a-și urma visul, acela de a ajunge un artist faimos. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, acesta ascunde o poveste de viață dureroasă. Gheboasă a crescut fără mamă, în centre de plasament, apoi a fost adoptat, iar la vârsta de 16 ani a fost arestat. Cu toate acestea, cântărețul a dorit să urmeze un drum mai bun și a ales să se dedice muzicii. Noua provocare din plan profesional, participarea la Survivor România 2023, reprezintă pentru artist un alt prilej pentru a cuceri publicul și a demonstra că este motivat și muncitor.

,,Mă duc la «Survivor» pentru experiență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe… Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo… Foamea e cel mai rău lucru. La «Survivor» nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva… Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri… n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la «Survivor». Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine.”, a declarat artistul.

Pe lista faimoșilor de la Survivor România 2023 se află și celebrul sportiv Ionuț Iftimoaie. Acesta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și și-a deschis propria afacere. Și faimosul antrenor de fitness Remus Boroiu participă la celebra competiție. Acesta se bucură din plin de succes și este pasionat de sport, la fel ca fratele său, nimeni altul decât Andi Constantin.

Ce spune cântărețul despre trecutul său întunecat

Gheboasă a vorbit în repetate rânduri despre copilăria sa greu încercată și suferințele de care a avut parte. Artistul nu a fost dorit de mama sa, iar tatăl său a stat multă vreme la închisoare. După câțiva ani petrecuți în centrele de plasament, cântărețul a fost adoptat. Recent, Gheboasă a oferit câteva detalii dureroase din trecutul său zbuciumat.

„Când eram mai mic, tatăl meu nu a putut să mă ia. Era arestat, iar mama mea nu mă voia. Asta e tot ce știu eu. Bunicii mei mi-au zis. Eu nu am ținut legătura cu mama, pentru că m-a urât toată viața. Ea nu m-a vrut niciodată și cumva nici eu nu am vrut-o pe ea. (…) Mama, când ne întâlneam pe stradă, mă înjura. Tatăl meu a făcut tot posibilul să mă ia. Eu am fost în plasament la o familie 5-6 ani de zile, care m-au botezat. După 6 ani, tata s-a eliberat și a făcut tot posibilul, pe cale legală, prin instanță să mă ia.”, a mărturisit artistul de trap.

Mai mult, Gheboasă a comis o infracțiune la vârsta de 16 ani, fiind implicat într-o bătaie de stradă. Tânărul cântăreț a stat în arest timp de 24 de ore, iar nefericitul eveniment l-a marcat enorm.

„Am făcut o infracțiune. Și în momentul de față mă judec într-un dosar pentru o faptă pe care am făcut-o la 16 ani, când ne-am bătut grup cu grup, iar unul din celălalt grup și-a luat bătaie foarte rău, adică aproape de tentativă de omor, 85 de zile de îngrijiri medicale, foarte rău. Am stat pe beci 24 de ore, deci am fost și arestat 24 de ore. Eram foarte mic, aveam 16 ani, eram un puști. Tocmai de aia, probabil, nu am fost judecat ca restul.”, a mai precizat acesta.

Gheboasă de la Survivor România 2023 este unul dintre cei mai apreciați artiști de trap din România. Acesta are o carieră de succes în muzică la doar 21 de ani și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cântărețul își asumă trecutul controversat și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *