Prima pagină » Cancan » Cine este Geani Olaru? Apariție surprinzătoare pe pagina sa de Instagram

Cine este Geani Olaru? Apariție surprinzătoare pe pagina sa de Instagram

09 mai 2022, 14:29,
BZI.ro, în Cancan

Geani Olaru este o apariție fermecătoare pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă captează atenția tuturor cu frumoșii ochi albaștri pe care îi are. Aceasta a fost protagonistă în mai multe videoclipuri și a urmat câteva cursuri de actorie. Geani a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie împreună cu Meda Topîrceanu ce a stârnit mai multe controverse.

Tânără a participat ca asistentă în cadrul emisiunii „iUmor”, unde i-a captat atenția lui Mihai Bendeac.

Cine este Geani Olara?

Geani Olaru este o tânără din Dorohoi ce s-a făcut remarcată la 16 ani în lumea modelling-ului. Aceasta este născută pe date de 20 octombrie, 1993. Cu toate că pe rețelele de socializare apare sub numele de „Geani”, numele real al vedetei este Geanina. Influencerița a a avut de-a lungul timpului mai multe ședințe foto și prezentări, colaborând cu o agenție din Anglia, „Zone Models”. Datorită frumuseții sale, aceasta a fost protagonistă în mai multe videoclipuri precum „Ce bine” de la Vunk, „De amor” de la Dorian Popa, „A lu’ mamaia” de la Delia și Speak, „Tot ce vrei” de la Dael Damsa, „I think i love it” de la Alexandra Stan. Printre pasiunile sale se numără și actoria. Aceasta a urmat cursurile de la „Momentum”. În cadrul acestora, tânăra a avut ocazia să acumuleze cunoștințe despre relaționarea cu oamenii, dezvoltarea personală și modul de exprimare.

În ceea ce privește frumusețea actriței, aceasta este complet naturală. Geani nu are nici un fel de intervenție, ochii albaștri ai influenceriței făcând ravagii pe internet. Chiar și Mihai Bendeac a fost orbit de farmecul modelului. În cadrul emisiunii iUmor, tânăra a participat ca asistentă a lui Andrei Voicu. Acesta a oferit un spectacol de neuitat, Geani fiind hipnotizată de către concurent. Cu toate că Mihai Bendeac își dorea să o sărute, a decis să nu facă nimic imoral, având în vedere că tânăra era sub hipnoză. Geani a fost prezentă și în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, dar și la Bucharest Fashion Week, unde a defilat pentru cei mai cunoscuți designeri români. O altă tânără influenceriță celebră este și Lorena Vișan ce este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze.

Ce imagine a distribuit modelul pe pagina sa de Instagram?

Într-o postare pe Instagram, aceasta s-a fotografiat alături de Meda Topîrceanu, strănepoata celebrului poet George Topîrceanu. La descrierea pozei, Geani a scris cum vede adevărata frumusețe feminină. Prin intermediul textului, aceasta a vrut să transmită faptul că fiecare femeie este frumoasă indiferent de felul cum arată. 

„Cum putem vedea adevarata frumusețe feminină? Ei bine, o femeie frumoasă este o femeie care poate fi ea însăși. O femeie care zâmbește tot timpul și niciodată nu-i pasă de ceea ce cred alții. O femeie care moare înăuntrul ei, dar este suficient de puternică încât să renunțe la durere și să creeze o atmosferă fericită pentru toată lumea. O femeie care nu este tocmai atrăgătoare din punct de vedere sexual, dar chipul și personalitatea ei îți pot face inima să se topească. O femeie talentată, inteligentă și atât de diferită de orice altă fată. Nu uita, femeia este arta!”, a scris Geani Olaru la descrierea fotografiei.

Cu toate că poza a fost apreciată de foarte multe persoane, modelul a primit și critici. Urmăritorii săi au fost deranjați de faptul că poza promovează obezitatea sau anorexia. Ba mai mult, unii au spus că ar fi trebuit ca Geani Olaru să stea în spate, iar Meda Topîrceanu să fie în prim plan.

Geani Olaru este foarte apreciată în mediul online, având 111 mii de urmăritori pe Instagram și 288,7 K pe TikTok. O altă influeceriță la fel de apreciată este și Cezara Cristescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *