Prima pagină » Cancan » Cine este fratele Andrei Măruță. O familie de artiști

Cine este fratele Andrei Măruță. O familie de artiști

19 aug. 2024, 11:27,
în Cancan

Fratele Andrei Măruță îi împarte pasiunea pentru muzică, fiind și acesta, la rândul său, cântăreț. Săndel Mihai este solist de muzică populară, cântând adesea alături de soția sa.

Andra este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, cu atât mai mult la capitolul familie. Pe lângă frumoasa căsnicie pe care o are cu prezentatorul TV Cătălin Măruță, artista se poate mândri și cu frații și părinții săi. Iată cine este fratele Andrei Măruță, dar și detalii despre surorile ei.

Cine este fratele Andrei Măruță

Săndel Mihai, în vârstă de 47 de ani, este unicul frate al Andrei. Solist, la rândul lui, acesta s-a orientat către muzica populară. Acesta cântă adesea cu soția lui, Aurora, însă nu refuză niciun duet cu sora sa.

Cei doi au o relație longevivă de 29 de ani. Deși, aceștia declară că relația lor a început, cu adevărat, în momentul în care au decis să se căsătorească. Aurora Mihai a declarat că după 13 ani de relație, aceștia au luat o pauză de doi după care și-au reluat povestea de iubire.

„Când ne-am întâlnit, ne-am dat seama într-o lună sau două că trebuie să fim. Nu are rost să întindem sfoara. Tentative de a fi curtată sau curtat de alte persoane au fost în acești doi ani, însă totdeauna am avut făcut comparație, că nu e la fel”, a declarat solista de muzică populară.

Relația celor doi, transformată în mariaj, s-a fructificat și prin fiul acestora. Vlad Mihai are în prezent 16 ani și împarte, de asemenea, pasiunea pentru muzică.

Andra, nedespărțită de frații ei

Pe lângă fratele el, Andra mai are două surori. Diana Mihai este sora cea mai mare, în vârstă de 48 de ani. Aceasta coordonează activitatea într-un centru de bătrâni din Câmpia Turzii. Cealaltă soră, Aura Claudia, în vârstă de 41 de ani, este specialistă în machiaj și cosmeticiană, într-un centru de înfrumusețare din orașul său natal, Câmpia Turzii.

Cele două, spre deosebire de Andra și Săndel Mihai, s-au ținut mai departe de ochiul public, datorită meseriei lor, astfel detaliile despre viața personală a acestora sunt mai puțin cunoscute.

Chiar dacă Andra în prezent se bucură de un succes răsunător, aceasta nu a trăit întotdeauna în puf. Aceasta își aminte că a trăit o copilărie modestă alături de fratele, surorile și părinții ei. Cu toate că au existat momente în care se simțeau lipsurile, artista apreciază că astfel de momente au făcut-o să aprecieze cu adevărat banii.

„Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci”, povestea Andra.

În ceea ce privesc părinții, Andra recunoaște că sensibilitatea a moștenit-o de la mama ei. Pentru mulți ani, tatăl artistei i-a fost și manager, sacrificându-se ca fiica sa să poată să fie prezentă peste tot prin țară, la concerte sau emisiuni.

Deși întreaga familie este pasionată de muzică, doar fratele Andrei Măruță i-a împărtășit pasiunea la nivel de carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *