Prima pagină » Cancan » Cine este fosta soție a lui Bogdan Stanoevici, actorul răpus de virus – Cum a fost relația celor doi

Cine este fosta soție a lui Bogdan Stanoevici, actorul răpus de virus – Cum a fost relația celor doi

14 feb. 2022, 13:05,
în Cancan

Fosta soție a lui Bogdan Stanoevici este o femeie stabilită în Franța. Din această relație, actorul s-a ales cu un fiu care îi poate numele mai departe.

Cum a cunoscut-o Bogdan Stanoevici pe fosta lui soție

Fostul ministru delegat pentru Românii de Pretudindeni a plecat în anul 1989, pe când avea doar 21 de ani, din România și s-a stabilit în Franța.

„În timpul unor filmări, am întâlnit o franțuzoaică și, până la urmă, m-am căsătorit cu ea. Era, mai curând, o formă de camaraderie și credință comună că ne puteam construi o viață împreună. Am fost împreună 7 ani, dar, finalmente, prea multele deosebiri ne-au despărțit. Așa am ajuns în Franța”, declară actorul.

 

bogdan stanoevici tanar

Actorul s-a întâlnit cu fosta sa soție în timpul unor filmări

Așadar, după spusele lui Bogdan Stanoevici, acesta nu a avut parte de o poveste de dragoste fabuloasă ca din povești, însă a împărțit o frumoasă relație de prietenie profundă cu franțuzoaica care i-a dăruit și un copil. Aceștia au fost împreună timp de 7 ani până au decis să o ia pe căi diferite.

Totuși, acesta a spus că nu regretă nicio secundă din viața sa, mai ales plecarea lui în Franța deoarece produsul relației sale cu femeia misterioasă a fost Louka, băiatul său. Actorul a declarat și că revenirea sa în România are legătură și cu fiul său pentru că și-a dorit ca el să fie mândru de ceea ce aude sau vede despre tatăl său. A vrut să devină cât mai realizat și fericit pentru familia sa.

bogdan stanoevici

Acesta a spus că nu regretă nicio secundă din viața sa

Ce l-a făcut pe actor să părăsească România

Au existat mai multe motive care l-au impulsionat pe fostul secretar de stat să plece din țară. Printre primele, se află faptul că se săturase de cum decurgea viața în timpul comunismului. Acesta simțea că era o luptă continuă pentru a se descurca. deși reprezenta o figură cunoscută, chiar și la acea vreme. Bogdan Stanoevici considera viața pe timpul comunismului ca fiind „o supraviețuire umilitoare și dezordonată”.

Un alt motiv a avut legătură cu teatrul. În anul 1981, actorul fusese plecat în inima Scoției, Edinburgh împreună cu Teatrul Național. Aceștia au jucat piesa „Față din Andros” și avuseseră succes. Echipa ar fi urmat să plece și în Germania, în aceeași formulă, însă ceva neașteptat s-a întâmplat care l-a deranjat pe Bogdan Stanoevici, cel care juca chiar rolul principal. Radu Beligan nu a fost de acord să-i semneze actele, așadar, acesta nu a primit aprobarea de a călători în Germania. După acest eveniment, actorul a decis să părăsească Teatrul Național, conștient că renunța la visul său.

Cu toate acestea adunate, un prieten de-al actorului l-a impulsionat să ia hotărârea finală de a pleca din țară. L-a convins că acest pas este cel mai bun lucru pentru el și pentru mama sa.

bogdan stanoevici

Au existat mai multe motive care l-au impulsionat pe fostul secretar de stat să plece din țară

Cine a fost de fapt marea dragoste a lui Bogdan Stanoevici

După toate prin care a trecut, adevărata iubire a acestuia a fost actoria. Pentru acest lucru s-a întors înapoi în țară. Actorul a fost doborât pe 12 ianuarie 2021 de COVID-19, la vârsta de 62 de ani. Ultimele sale roluri au fost în „Fructul Oprit” și „Sacrificiul”, ambele seriale televizate.

Bogdan Stanoevici a rămas în relații foarte bune cu fosta sa soție, iar aceasta a venit tocmai din Franța pentru a-i fi alături pe patul de moarte.

bogdan stanoevici

După toate prin care a trecut, adevărata iubire a acestuia a fost actoria


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024