Prima pagină » Cancan » Cine este fiul vitreg al lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa aruncă bomba despre tânărul pe care regretatul artist l-a ascuns toată viața

Cine este fiul vitreg al lui Aurelian Preda. Anamaria Rosa aruncă bomba despre tânărul pe care regretatul artist l-a ascuns toată viața

04 sept. 2024, 12:02,
în Cancan

Recent, în peisajul media au apărut informații despre fiul vitreg al lui Aurelian Preda, regretatul artist de muzică populară. Totul a fost dezvăluit chiar de Anamaria Rosa, care l-a prezentat într-o emisiune pe Aurelian, fratele ei vitreg. Tânărul, care trăiește în Italia, a povestit că a aflat aceste lucruri de la mama sa, când avea 8-9 ani.

Aurelian Preda a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară. Acesta a murit în anul 2016, la vârsta de 46 de ani, fiind răpus de cancer.

Cine este fiul vitreg al lui Aurelian Preda

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, aruncă bomba la 8 ani de la moartea artistului. Prezentă în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, tânără a venit însoțită de fratele ei, Aurelian, băiatul vitreg secret al regretatului cântăreț.

Aurelian trăiește în Italia, iar din dezvăluirile lui, Preda era prieten bun cu tatăl său biologic, dar abia după decesul lui, a aflat că sunt rude, iar Anamaria Rosa este sora lui, și nu verișoara sa îndepărtată, așa cum a crezut toată copilăria.

Așadar, foarte puțină lume a știu că Aurelian Preda avea și un fiu vitreg, care era fratele Anamariei Rosa. Tânăra l-a prezentat publicului pentru prima dată și au dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a aflat băiatul că tatăl lui vitreg este celebrul artist.

„- Anamaria Rosa: Fratele din partea mamei este binevenit în viața mea. Deși nu am crescut împreună, încercăm să recuperăm, să creăm acea relație de frăție. Tatăl meu cu tatăl lui Aurelian erau prieteni buni, de tineri. Noi ne știm de mici, am crescut împreună, i-am văzut toate etapele vieții. Fiind în țări diferite, ne vedeam doar în vacanță. N-am pe nimeni în București, aș vrea ca Aurelian să stea aici, ar fi drăguț să îl știu aici.

– Aurelian: Cred că aveam vreo 8-9 ani când mama mi-a spus de tatăl meu vitreg. Cred că mamei îi plăcea numele și mie îmi place foarte mult. Aurelian Preda mi s-a părut un om foarte bun. L-am cunoscut în România, am venit într-o vacanță. Mă tentează să rămân în România, vreau să mă apropii și de sora mea. Eram gelos pe Ana când eram mic, mama o trata mai bine decât pe mine”, au povestit cei doi în emisiune.

Ce spune Anamaria Preda despre marea dorință a tatălui ei

Într-un alt interviu recent, Anamaria Rosa a spus clar care a fost marea dorință a tatălui ei. Se pare că punea mult preț pe cariera fiicei lui și își dorea să o vadă cât mai sus și cât mai autentică. Iar tânăra are de gând să facă tot posibilul pentru a-i îndeplini visul.

„Vreau să îi duc numele tatălui meu mai departe. Tata își dorea foarte mult ca eu să cânt ce vreau, dacă vreau. Voiam să fac liceul de muzică de la noi din București. Tata nu m-a lăsat. Eu după ore, fugeam și stăteam cu copiii de acolo, mai furam de acolo ceva”, a declarat Anamaria Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *