Prima pagină » Cancan » Cine este fiul Adrianei Trandafir, Ștefan Bogrea? Dramele prin care a fost nevoită să treacă actrița

Cine este fiul Adrianei Trandafir, Ștefan Bogrea? Dramele prin care a fost nevoită să treacă actrița

29 apr. 2022, 15:09,
BZI.ro, în Cancan

Ștefan Bogrea, fiul Adrianei Trandafir este o persoană realizată, acesta fiind unul din cei mai apreciați avocați. Cu toate că actrița a suferit cumplit când nu a primit custodia băiatului său, aceasta este foarte fericită la momentul actual pentru că poate avea o relație cu băiatul său. 

Cu toate că îndrăgita artistă este mereu cu zâmbetul pe buze pe micile ecrane, Adriana Trandafir nu a avut parte de o viață ușoară. Artista a reușit în final să facă față cu brio tuturor greutăților din viața sa.

Cine este fiul Adrianei Trandafir, Ștefan Bogrea?

Fiul Adrianei Trandafir, Ștefan Bogrea este în prezent avocat și profesor. Bărbatul în vârstă de 29 ani este foarte apreciat de colegii săi și de studenții cărora le predă. Cu toate că acesta a crescut fără mama sa, fiul său a dorit să aibă o relație cu femeia ce i-a dat viață. Actrița a divorțat de fostul soț când băiatul lor avea vârsta de 7 ani. Din cauza meseriei pe care o avea vedeta, instanța a decis ca Ștefan să rămână alături de tatăl său. Aceasta a fost de părere că meseria artistei nu îi permite să-și întrețină fiul, motiv pentru care a decis custodia în favoarea tatălui. Adriana Trandafir a suferit foarte mult, mai ales că o perioadă lungă de timp nu a putut să-și vadă copilul deloc.

„Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare.”, a declarat Adriana Trandafir.

Cu toate acestea, actrița este fericită la momentul actual pentru faptul că relația cu fiul său este bună. Ba mai mult, Ștefan Bogrea petrece timp împreună atât cu mama sa, cât și cu sora lui vitregă, Maria Speranța. Bărbatul a înțeles faptul că actrița nu a fost vinovată pentru cele întâmplate și a dorit să o cunoască. Pe de altă parte, fiul Mirabelei Dauer, aflat în aceeași situație, nu dorește să aibă nici o legătură cu mama sa.

Dramele prin care a fost nevoită să treacă actrița

Din copilărie, Adriana Trandafir a trebuit să muncească, iar mama sa o răsplătea pentru eforturile depuse. Celebra actriță, primea dulciuri ce se găseau destul de rar la vremea respectivă pentru diversele lucruri pe care le făcea prin curte. Mai mult de atât, aceasta a fost nevoită să vândă pâine în adolescența sa. 

„Mama mea mă punea să fac prin curte diverse lucruri, care nu erau pe placul meu şi eram plătită în dulciuri, care nu se găseau pe vremea aceea. Ţin minte că atunci când am primit prima banană, drept recompensă pentru munca depusă în curte, am mâncat-o cu tot cu coajă şi nu se ducea, nu înţelegeam de ce toată lumea spune că banana este extraordinară.”, a declarat artista.

La vârsta de 33 ani, Adriana Trandafir a avut parte de o sperietură pe cinste, când aceasta a suferit de un șoc anafilactic. Chiar de ziua sa de naștere, artista a fost în moarte clinică și și-a petrecut ziua conectată la aparate.

„A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus ”e moartă”, m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ”astăzi de ziua ei, nu poate să moară fata asta” și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.”, a menționat vedeta.

Cu toate că fiul Adrianei Trandafir, Ștefan Bogrea, nu a putut să crească alături de mama lui, acesta are o relație bună în momentul de față cu artista. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrece timp și alături de sora sa vitregă, Maria Speranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *