Prima pagină » International » Cine este fiica vitregă a Kamalei Harris. Model Balenciaga și o susținătoare a cauzei palestiniene
Cine este fiica vitregă a Kamalei Harris. Model Balenciaga și o susținătoare a cauzei palestiniene

Cine este fiica vitregă a Kamalei Harris. Model Balenciaga și o susținătoare a cauzei palestiniene

24 iul. 2024, 20:20,
BZI.ro, în International

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris, va fi probabil drept candidată democratică la viitoarele alegeri prezidențiale. Însă puțini sunt cei care știu că fiica ei vitregă, Ella Emhoff, este un nume în industira modei, potrivit Elle, scrie b1tv.ro.

Emhoff a ieșit în evidență în 2021, când a purtat o haină Miu Miu cu bijuterii la inaugurarea lui Joe Biden.Emhoff este fiica lui Douglas Emhoff, avocat, și a lui Kerstin Emhoff, producător de film. Părinții ei au divorțat în 2008, iar în 2014, tatăl ei s-a căsătorit cu actualul al 49-lea vicepreședinte al Statelor Unite, Kamala Harris.

Cine este fiica vitregă a Kamalei Harris

După ce a absolvit școala Wildwood în 2018, Emhoff a continuat să studieze arte plastice la Parsons School of Design din New York, absolvind în 2021. Harris și-a felicitat fiica vitregă, scriind: „Felicitări fiicei noastre Ella pentru absolvire. Sunt atat de mandră de tine. Continuați să visați cu ambiție și nu există nimic ce nu puteți realiza.”

După ce a captat atenția lumii la inaugurarea lui Joe Biden, Emhoff a fost catapultată într-o carieră în modă, semnând cu IMG Models în ianuarie 2021
De atunci, ea a obținut slujbe de modeling râvnite pentru mărci precum Balenciaga și Mulberry, reviste precum Vanity Fair și a defilat pe podium pentru Miu Miu, Rochas, Lacoste și Proenza Schouler.

În septembrie 2021, a marcat chiar și o campanie cu adidas de Stella McCartney, pentru lansarea colecției Earth Explorer. A fost o colaborare potrivită, Emhoff îmbrăcând-o și pe Stella McCartney pentru debutul ei la Gala Met în luna mai a acelui an.

În afară de modelling, Emhoff conduce o companie de tricotaje de succes, Soft Hands. Primele ei modele au fost lansate în ianuarie 2022, care includeau 20 de articole realizate manual. De atunci, ea a continuat să-și lanseze propriile modele și a creat, de asemenea, un club de tricotat, conceput pentru a preda tricotarea și a încuraja conexiunea în persoană. În iunie 2024, ea a semnat chiar și cu agenția de talente UTA, cu speranța de a-și extinde activitățile creative.

Ella are un frate, Cole Emhoff, care duce o viață relativ modestă în comparație cu sora sa mai mică.

Cole, care s-a născut pe 15 septembrie 1994, este asistent și producător de film, precum și co-fondatorul și CEO-ul companiei de producție Prettybird.

Controverse privind susținerea cauzei palestiniene

Fiica vitregă a Kamalei Harris a generat controverse după ce a postat pe contul ei de Instagram un link către pagina de strângere de fonduri a UNRWA.

Organizația este o filială a ONU care ajută refugiații din Palestina și este cel mai mare angajator din Gaza. Cu toate acestea, în luna ianuarie, Israelul a trimis către SUA un dosar în care susținea că agenția a angajat lucrători implicați în atacurile teroriste din 7 octombrie conduse de Hamas.

Ca urmare a acuzației, SUA și alte țări au încetat să mai finanțeze organizația. ONG-ul UN Watch a criticat-o pe Ella Emhoff pentru strângerea de fonduri, iar ea a șters ulterior linkul de pe pagina ei de Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024