Prima pagină » International » Cine este femeia acuzată că a provocat moartea actorului Matthew Perry. Detalii incredibile despre „Regina Ketaminei”
Cine este femeia acuzată că a provocat moartea actorului Matthew Perry. Detalii incredibile despre „Regina Ketaminei”

Cine este femeia acuzată că a provocat moartea actorului Matthew Perry. Detalii incredibile despre „Regina Ketaminei”

16 aug. 2024, 22:20,
în International

Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends, a decedat în octombrie anul trecut din cauza „efectelor acute ale ketaminei”. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a verifica modul în care a obținut drogul, iar mai multe persoane, inclusiv asistentul său și doi medici, au fost arestate în legătură cu moartea actorului.

Jasveen Sangha, supranumită „Regina ketaminei” de procurorii americani, este una dintre cele cinci persoane suspectate că i-ar fi furnizat ketamină lui Perry, profitând de dependența sa de droguri și contribuind astfel la moartea sa prin supradoză, conform BBC.

Sangha este acuzată că a distribuit ketamină încă din 2019

Jasveen Sangha, cu cetățenie americană și britanică, a pledat nevinovată joi la acuzațiile aduse și i-a fost refuzată cererea de eliberare pe cauțiune de către autoritățile americane. Ea va rămâne în arest până la procesul din octombrie.

Actele de acuzare afirmă că distribuția de ketamină de către Sangha la 24 octombrie 2023 a fost responsabilă pentru moartea lui Perry. Se susține că ea i-ar fi vândut actorului o fiolă de ketamină pentru 2.000 de dolari, deși prețul standard era de doar 12 dolari.

Ketamina este un anestezic disociativ cu efecte halucinogene, conform Drug Enforcement Administration (DEA) din SUA. Poate distorsiona percepția vizuală și auditivă și induce o senzație de desprindere de realitate. Utilizată ca anestezic injectabil pentru oameni și animale, ketamina ar trebui administrată numai de medici, iar pacienții ar trebui să fie monitorizați din cauza efectelor sale potențial dăunătoare.

Sangha este acuzată că a distribuit ketamină încă din 2019. Casa ei din North Hollywood a fost descrisă de procurori drept un „imperiu al vânzării de droguri”, unde au fost găsite peste 80 de flacoane de ketamină și mii de pastile de metamfetamină, cocaină și Xanax în urma perchezițiilor. Această casă, cunoscută sub numele de „Sangha Stash House”, ar fi fost locul unde femeia ambala și distribuia droguri, având clienți printre celebrități.

Sangha s-a apropiat de vedete și a fost văzută la evenimente importante precum Globurile de Aur și Oscaruri. După moartea lui Perry, ea a postat fotografii care arătau stilul ei de viață extravagant, inclusiv petreceri și călătorii în Japonia și Mexic.

Procurorii susțin că Sangha a colaborat cu doi medici, Salvador Plasencia și Mark Chavez, și cu asistentul lui Perry, Kenneth Iwamasa, pentru a-i administra ketamina lui Perry. Ei afirmă că Sangha știa că acest drog putea fi fatal.

Procurorul Martin Estrada a declarat că inculpaților le-a păsat mai mult de profit decât de bunăstarea lui Perry și că Sangha a fost o „sursă majoră de aprovizionare cu ketamină” pentru alții, nu doar pentru actor. Dacă va fi găsită vinovată, Sangha riscă o condamnare severă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 august 2024
16 august 2024