Prima pagină » International » Cine este fata ‘Hawk Tuah’ și ce avere a strâns de când a devenit virală – VIDEO

Cine este fata ‘Hawk Tuah’ și ce avere a strâns de când a devenit virală – VIDEO

01 iul. 2024, 13:30,
BZI.ro, în International
Cine este fata 'Hawk Tuah' și ce avere a strâns de când a devenit virală - VIDEO

Rețelele de socializare au fost pline în ultimul timp de postări despre fata „Hawk Tuah”. Popularitatea și amplitudinea largă a videoului îi fac pe unii oameni să se întrebe cine este fata Hawk Tuah și cu ce se ocupă, relatează VT.co.

Fata Hawk Tuah este o tânără pe nume Hailey Welch. Ea și-a câștigat rapid notorietatea pe internet, după ce a apărut într-un interviu cu un bărbat pe stradă. În videoclip, distribuit pentru prima dată pe 11 iunie, a fost întrebată ceva provocator: „Care este o mișcare în pat care înnebunește un bărbat de fiecare dată?”

Răspunsul ei dezinhibat a devenit instantaneu catalizatorul faimei ei virale. Ea a descris mișcarea drept „Hawk Tuah”. Tânăra a comparat-o cu sunetul scuipatului, totul într-un context sexual.

Răspunsul ei neașteptat și comic a captat rapid atenția utilizatorilor rețelelor sociale

O căutare rapidă a „Hawk Tuah Girl” pe aproape fiecare platformă de socializare vă va arăta videoclipuri care se află în milioane de vizionări.

De atunci, noua frază a lui Welch a pătruns în discursul online, atrăgând reacții și referințe de la figuri notabile, mesajul ei fiind amplasat de unii fani și la Euro.

Welch a răspuns la faima ei bruscă făcând echipă cu Fathead Threads, o afacere de familie cu sediul în Marshall County, Tennessee.

Jason Poteete, proprietarul, susține că Welch a fost „copleșită” de toată atenția pe care o primește, adăugând că preferă să nu dezvăluie detalii personale. Explicând de ce a vrut să lanseze o linie de marfă în numele lui Welch, Poteete a adăugat: „Bineînțeles că nu a primit niciun ban de la primul videoclip viral care a apărut. Nimeni nu i-a cerut permisiunea să nu facă nimic, nici eu. Am vrut doar ca ea să obțină ceva profit din această afacere.”

Poteete a descris-o pe Welch drept una dintre cele mai recunoscute figuri de pe planetă (în acest moment), dar a adăugat: „Nu știu dacă a acceptat-o”.

La Fathead Threads, ei vând în prezent șepci care poartă sloganul „Hawk Tuah ’24” la 32,78 USD fiecare, cu versiuni semnate disponibile la 50 USD. Marfa a fost destul de populară, Poteete estimand vânzări de peste 2.000 de bucăți, adunând până acum aproximativ 65.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024